2821
2789
دوقلوی همسان اتفاقا بتاش پایینه مال من دوقلو پسر بود دو‌روز بعد موعد ۱۵۲ بود  اکثرا اینجوریه د ...

آها سالم باشه فقط عزیزم اخه فقط اون بیبی چک پر رنگ هست اینم برای همون روز هست یعنی دوروز قبل از موعد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ممنون عزیزم پس الان گفتن اگه بتا بالا باشه دختر هست ؟

😂 بتا چ ربطی ب جنسیت داره.تازه من ویارم همش چیزای شیرین بودو...اصلا ب این چیزا فک نکن ک چی ویارمه بچم چیه بتام چقده و....

انشالله هرجنسیتی ک هست سالم باشه

دوستان لطفاً براتودلیم یه صلوات بفرستین یادعا کنین ایندفعه سالم وبموقع بغل بگیرمش،😭😭🙏🙏انشالله قسمت همه منتظرا
😂 بتا چ ربطی ب جنسیت داره.تازه من ویارم همش چیزای شیرین بودو...اصلا ب این چیزا فک نکن ک چی ویارمه ب ...

اره عزیز دلم فقط سالم باشه من یه سقط هم دوماه قبل داشتم بخاطر همین فقط میخوام سالم باشه 

مبارک باشه عزیزم منم امروز زدم مثبت شد😍😍

وای مبااارکه

یادته چن وقت پیش زیر تایپک من کامنت گذاشتی گفتم حتما ب زودی مامان میشی؟؟

خوشحال شدم برات ب سلامتی دنیا بیاد😍😍😍😍

ما را به کار جهان هرگز التفات نبود....! :-)
وای مبااارکه یادته چن وقت پیش زیر تایپک من کامنت گذاشتی گفتم حتما ب زودی مامان میشی؟؟ خوشحال شدم ب ...

ممنونم عزیزم اره 🌹🌹🌹 مرسی مهربونم

فقط دعا کنید مثبت کاذب نبوده باشه 😍😍😍🌹🌹🌹

ممنونم عزیزم اره 🌹🌹🌹 مرسی مهربونم فقط دعا کنید مثبت کاذب نبوده باشه 😍😍😍🌹🌹🌹

بهت گفتم انرژی مثبت باش

دیگه تموم

مامان شدی رف😁🤩

ما را به کار جهان هرگز التفات نبود....! :-)

مبارکه عزیزم 

دعا کن منم مادربشم زهرام 💖

میخواهم ماه باشم در آسمان روز ؛ ابر باشم در آسمان شب من همیشه در نیمه آرام و پنهان زندگی زیسته ام و سکوت و تماشا را به هیاهو و نقش آفرینی ترجیح داده ام🌌