2777
2789
عنوان

شوهرم کتکم زد

5120 بازدید | 69 پست

ما عقدیم و سه ماه دیگه عروسیمونه

پریشب رفته بودیم تولد دوست همسرم که همه با خانماشون بودن و خیلی هم خوش گذشت

من ی پیراهن زیر زانو پوشیده بودم که استیناش تا ارنج بود و موهامم ریختم دورم و لباس پوشیده بود فقط ساق پام بیرون بود

من کلا همیشه دختر راحتی بودم و همسرمم کاملا منو میشناخت و میدونست که من نسبت به خانواده خودش راحت ترم

بعد مهمونی توی ماشین شروع کرد بهونه گرفتن و اینکه اره لباست خوب نبود و ... بحث طولانی شد و من گفتم تو که منو دیده بودی و لباسمم هیچ مشکلی نداشت و به خودم مربوطه و.. و اون سیلی زد تو صورت من و واقعا هم دستش سنگین بود

منم از اون شب جوابشو ندادم و نمیدونم باید چیکار کنم

پیام داده که ببخشید و غلط کردم و نمیدونم چی شد اینجوری شد

نمیدونم به خانوادم بگم یا نه چون از ی طرف خجالت میکشم و غرورم میشکنه اصلا دست بزن داشتن تو خانواده ما عادی نیست و این هم اولین بار بود ک با چنین چیزی مواجه شدم و از ی طرف دیگه نمیخام وجهش جلوی خانوادم خراب شه

چیکار کنم به نظرتون؟

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

فکر نمیکردم بعد کتک زدنت بگی سه ماه دیگه عروسیمونه

بنظرم کسی که یکبار. زده باز هم میزنه.

مورد داشتیم اقا گفته تو که میدونستی من دست بزن دارم ؟ قبل عروسی یک بار دست بلند کرده بود

شما هم حتما به خوانوادت بگو

اگه الان نگی فکر میکنه دیگه عادیه و اگه زدنتت به کسی نمیگی

با خوانوادت مشورت کن ببین نظرشون چیه

اگر درصدی خواستی برگردی بهش خوانواده خودت و خوانوادشو جمع کن و جلوشون بگو یکبار دیگه همچین چیزی ببینم بیچارش میکنم بعد برگرد

ما به خدا اعتقاد و اعتماد داریم / مسلط به ۶ زبان زنده دنیا

اتفاقا باید یکار کنی دفه اول اخرش شهعرور و عزت نفس نداری مگهقشنگ پدرشو درار

اتفاقا از بس مغرورم نمیتونم ب کسی بگم

چ کار کنم حساب کار دستش بیاد؟

البته اون خودشم اون شب ی مقدار حالش دست خودش نبود

حتی اسم کتک که میبینم حالم بد میشه تورو خدا اگه دست بزن داره ازدواج نکن من ایقد کتک خوردم از شدت ضربه ها به فکم دندونام ریز ریز شکسته بچم کتک خورده روحیش نابود شده یه بچه ترسو شده خودم اعتماد بع نفسمو از دست دادم روحیم خرابه افسرده شدم ایقد کتکم میزد تا التماسش میکردم توروخدا با زندگیهاتون مثل من بازی نکنین باکسی ک دست بع زن داره ازدواج نکنین نابود میشین😭

بانویی از تبار لر هستم🤍الهی یه روزی ببینم اون ظالم تقاص پس داده🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 برای آرامش و خوب شدن روحیه بچم یه صلوات میفرستین؟ 💞

فکر نمیکردم بعد کتک زدنت بگی سه ماه دیگه عروسیمونهبنظرم کسی که یکبار. زده باز هم میزنه.مورد داشتیم ا ...

به خانواده خودش ک واقعا نمیتونم

اصلا بعدش دیگه روم نمیشه برم تو جمع

به خانواده خودم شاید بگم

خودشم میدونه من از این دختر تو سری خورا نیستم

فقط الان نمیدونم چیکار کنم ک ادب شه