2777
2789
عنوان

شب تولدم...

262 بازدید | 26 پست

بچه ها امشب شب تولدم بود من بخاطر بی احساس بودن رام نسبت بهش خ سرد شده بودم مثل ی رفتارش اینکه هیچوقت حرفام جدی نمیگرف ، ناراحت بودم بهش میگفتم ی زنگ نمیزد دلیلش بپرسه ، من بعد ۴ سال رابطه ب کسی معرفی نکرد حتی دوستاش نمیدونند حتی بهترین رفیقش .

امشب گفتم بیا بریم بیرون شب تولدمه گف ن کار دارم منم خ ناراحت شدم چون هر جور شده بود من روز تولدش پول قرض کردم براش تولد بگیرم آخرش کادوهام که قاب عکسش بود گذاشت تو کمد ک کسی نبینه 

خلاصه امشب باهاش کات کردم چون حس کردم دیگه بهش حسی ندارم فقط دلم گرفته 

خوب کاری کردی

زخم زبان دردش حتی از بریدن دست با کاغذ بیشتر است. مراقب حرف هایمان باشیم :)                                      

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهترین کار فردا برو برای خودت خوش بگذرون به خودت برس

خودت رو نباز درسته سخته ول کردن اون همه خاطرات ولی به خودت این خوبی رو بکن که فراموشش کنی 

و خداوند خیلی به ما نشان داد که میشود : )🌱

اینکار نکن دل بشکنه دیگه درست نمیشه من ی زمانی عاشق بودم اینقدر دلم شکست سرد شدم حتی راضیم جاش یکی د ...

ولی من نمیخواستم اینطور بشه :(

کل خونرو تزئین کردم کیک گرفتم کادو گرفتم

بابام گیر داد منم جلو خودمو نگرفتم جوابشو دادم دعوامون شد اون رف منم تو اتاقمم :/

مامانم عاخه چقد دیگ باید از دست ما بکشه :(  

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

فرشته زیبای زمینی آمدی و دنیا به خود نازید فصل خزان پاییز بیشتر به چشم آمد و زندگی شور و شوق عجیبی به خود گرفت تولدت مبارک ای رویایی ترین ماه امشب🎊🎊🎉🎉🎉🎂🎂🎁🎁🎁

بهترین کار فردا برو برای خودت خوش بگذرون به خودت برس خودت رو نباز درسته سخته ول کردن اون همه خاطرات ...

امشب با رفیقم رفتی کل شهر کافه ها گشتیم خ خوش گذشت ولی یکی خ اصرار میکرد باهاش باشم من دوس داشت اون دیدم داغ دلم تازه شد ک اگه با اون بودم شاید وضعم این نبور

امشب با رفیقم رفتی کل شهر کافه ها گشتیم خ خوش گذشت ولی یکی خ اصرار میکرد باهاش باشم من دوس داشت اون ...

سریع وارد یه رابطه نشو اول اونو از کل زندگیت و ذهنت و حذف کن بعد