2777
2789
عنوان

شب تولدم...

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 26 پست
ولی من نمیخواستم اینطور بشه :( کل خونرو تزئین کردم کیک گرفتم کادو گرفتم بابام گیر داد منم جلو خودم ...

شرایطت مثل من بود میگذره خوبیش اینه میدونی نباید پیش پدرت تولد بگیری منم پدرم اصلا ککش نگرفت تولدمه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شرایطت مثل من بود میگذره خوبیش اینه میدونی نباید پیش پدرت تولد بگیری منم پدرم اصلا ککش نگرفت تولدمه

از سر شب دارم گریه میکنم چشام کور شد حالم ازش بهم میخوره یعنی نمیتونست دو دقیقه گیر نده؟ دعا کن بمیرم هم من راحت بشم هم اون هم مامانم :/ 

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

از سر شب دارم گریه میکنم چشام کور شد حالم ازش بهم میخوره یعنی نمیتونست دو دقیقه گیر نده؟ دعا کن بمیر ...

فک میکنم ۱۹ سالت اینا باشه . من این پارسال ک این سن بودم این دعا میکردم زندگی جدی نگیر فقط خودت لطمه میبینی من رابطم جدی گرفتم خودم لطمه خوردم

منم بابام تولد نمیگیره ولی من پر روام روز شما میزارم بعدشم که کارتش رو بر میدارم میرم کیک میگیرم البته فقط با من اینطور نیست با خواهر برادرامم اینطوریه 

و خداوند خیلی به ما نشان داد که میشود : )🌱

فک میکنم ۱۹ سالت اینا باشه . من این پارسال ک این سن بودم این دعا میکردم زندگی جدی نگیر فقط خودت لطمه ...

۱۵ ولی روحم ۱۰۰ سالشه

ببخشید بجای اینک دلداریت بدم بدتر حالتو گرفتم

تولدت مبارک غمت کم باشه💜💕

۱۵ ولی روحم ۱۰۰ سالشه ببخشید بجای اینک دلداریت بدم بدتر حالتو گرفتم تولدت مبارک غمت کم باشه💜💕

ن عزیزم چه حرفیه تولد ی روزه ، مهم نیست مهم اینه روز تولدت کیا یادشون بوده کیا وقتشون برات گذاشتند من ادم وابسته ای نیسم برام زیاد مهم نیس دلم رنجور بود اولش 

ن عزیزم چه حرفیه تولد ی روزه ، مهم نیست مهم اینه روز تولدت کیا یادشون بوده کیا وقتشون برات گذاشتند م ...

درسته 

آفرین آدم قوی و محکمی هسی

شبت خوش♥️

😂😂😂نه من از پول ماهانه با رفیقم رفتیم کافه

من میگم حتی الان از داداشم پول گرفتم میگه پس کادو تولدت رفت گفتم اگه منم اونم ازت میگیرم😁😁😁

از اول ماه روز شمار میزارم براشون بعدشم کیفمو هم انتخاب کردم 

بابام از ابنا کارا نکرده واسه هیچ کس خوشش نمیاد من خودم میگیرم ازش روز دختر و تولد و این چیزا

و خداوند خیلی به ما نشان داد که میشود : )🌱