2789
عنوان

اسم زینب

| مشاهده متن کامل بحث + 3990 بازدید | 55 پست

اسمهای اهل بیت هیچ وقت قدیمی نمیشن هیچ وقت هیچ وقت  

بسم الله الرحمن الرحیم  آنا عاشقه الحسین❤ و خادمه اهل البیت علیهما السلام 💕 بسم الله الرحمن الرحیم قل هو الله احد الله الصمد لم یلد و لم یولد و لم یکن له کفوا احد  💕🌹از سال 15 سالگی عضو نی نی سایت بودم تازه وارد هم نیستم با شماره دوستم اینبار اومدم😑😑 برای حاجتم صلوات بفرستین😘😘  

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اول از همه مهم این هست خودت اسمت رو‌دوست داشته باشی 

دوما اینکه خدایی بعضی از اسم های به اصطلاح. قدیمی هزاررررررر برابر زیبا تر از اسم های جدید هستن که حتی بعضی ها رو نمیشه تلفظ کرد 

سوم این نظر شخصی من هست کاش هیچ کس اسا می این ایمه بزرگوار رو‌نمیزاشت 

گاهی طرف اسمش مثلا محمد هست ولی با خود شیطان فرقی نداره واقعا اون اسم به اون زیبایی و ارزشمند برازنده نیست نمی‌دونم تونستم مفهموم رو برسونم یا نه 

خواهرم اسمش زینب و خیلی توزندگیش بهش ظلم شده و صبوری کرده همه میگن شبیه صاحب اسمت صبوری . و این ی اف ...

ااینایی که اسمشون زینب هستن اینا برگزیده این اسم توسط خدا هستن تا در برابر مشکلات سخت و غم صبوری بکنن 

بسم الله الرحمن الرحیم  آنا عاشقه الحسین❤ و خادمه اهل البیت علیهما السلام 💕 بسم الله الرحمن الرحیم قل هو الله احد الله الصمد لم یلد و لم یولد و لم یکن له کفوا احد  💕🌹از سال 15 سالگی عضو نی نی سایت بودم تازه وارد هم نیستم با شماره دوستم اینبار اومدم😑😑 برای حاجتم صلوات بفرستین😘😘  

الان کلا به هر اسم باستانی یا مذهبی میگن قدیمی .مثلا یکی می‌گفت مهران با آتوسا قدیمی شده😐به نظرش این اسم ها دمده شدن .یا اسم های مذهبی مثل محمد علی فاطمه میگن قدیمی در صورتی که این اسم ها همیشه طرفدارهای خودشون رو دارن .انگار هر چی اسم عجیب غریب تر و من درآوردی باشه شده مد....😐هر چند اونم سلیقه ای هست ...در کل جدی نگیر آدمهای این دوره زمونه رو 

هیچ اسمی قدیمی نمیشه

فقط سلیقه ها و علاقه به اون اسم کم و زیاد میشه

لعنت به جایی که تو تفکر مردمش هر کی رشته تجربی یا ریاضی نیست خنگه 😫🥺تا وقتی کارای دیگران آسیبی بهت نمیزنه حق دخالت نداری 🙃😉 / نظراتم شاید از نظر شما درست نباشه که منطقیه پس لطفا توهین نکنید 😇😁 / یه بلیط قطار و رفتن از پیش ماگل ها یکی از نیاز های واقعیمه 🍗/ عاشق این ایموجیم 🙂 معلوم نیس خوشحاله، ناراحته، دوست داره، میخواد بکشتت 😆😂  خیلی خوب میشه اگه یه سری بفهمن لازم نیست برای اختلاف سلیقه به کسی توهین کنی 😒😑 
مگه چند تا دختر دارید ؟ خدا حفظشون کنه

دوتا دختر یه پسر

فاطمه آلا و فاطمه یاس و امیر فواد

به همسرم گفته بودم زینب و معصومه رو دوست دارم،گفت میخوای بذاریم فاطمه معصومه یا فاطمه زینب؟😁

پسر هم شد یا محمد حسن یا محمد علی

Bir gün tüm hayatın gelecek.Gözlerinin önünden geçer,Yani görülmeye değer bir şey yap

اسم زینب سالیان سال روی دخترها بوده و سالهای بعد هم خواهد بود... قدیمی هم نمیشه... اون اسمی که قدیمی میشه، اسمهای بنجل و عجیب غریبه که هر روز توی سایت میبینیم نظرسنجی میذارن... مثلا با کلاس و به روزه... 

پنجاه سال دیگه زینب همین زینبه اما اسامی مثلا شیک الان، در حد گوهر و فروغ السلطنه و تاج بانو میشن...

دیگه اون برچسبهای بلاکش و مصیبت و... هم همه میدونیم چرته...

دختر خودم با افتخار زینبه....

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟

عزیزم این حرفهای بیهوده روبه خودت تلقین نکن

تلقین انرژی بیشتری داره

به این فکرکن که همیشه مقتدر وباابهت وقوی هستی هیچ وقت کم نمی یاری

مردم همیشه حرف برای گفتن دارن حضرت زینب سلام الله علیا اسوه صبره واقتداره

هزاران نفر آدم مصیبت دیده اند امااسمشون زینب نیست 

شمابهترین اسم وداری ان شا ٕ الله زیر پرچم امام حسین علیه السلام همیشه باشکوه باشی

اگه این خرافات حقیقت داشت هیچ کس اسم بچش وزینب نمی گذاشت من خیلی دختر کوچولومی شناسم که اسمشون زینبه یقینامادراشون این خرافات وزیر پاگذاشتن وبااراده خداوند ومحبت اهل بیت اسم فرزندشونو زینب گذاشتن🌷🌱

دوستای مهربونم بااون قلب مهربونتون دعا کنید هر چه زودتربارادر بشم 🙏🥺لا حَولَ ولاقُوهَّ الاباالله العلی العظیم 💚💚💚💚💚می شه برای سلامتی صاحب الزمان وبعدش برای حاجتهام صلوات بفرستی؟؟؟😙😙😙خیلی محتاج دعاهاتون هستم ان شاء الله همیشه شاد وسلامت باشین💚💚💚💚💚💚