2789
عنوان

اسم زینب

| مشاهده متن کامل بحث + 3990 بازدید | 55 پست

خییییلی اسم قشنگیه

وقتی اسم زینب صدا میزنی بوی عطر گل محمدی تو فضا میپیچه

بی نهایت زیبا هست اسم زینب

الهی قربون حضرت زینب بشم به حق اسم زینب برا رسیدن به حاجت من دعا کنین لطفا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز جان هر کسی نظر شخصیش رو میگه، خصومتی در کار نیست، خوب مثلا من بگم اسم سکینه قدیمی شده، میگی نه، خوب حضرت سکینه دختر امام حسین و قابل احترام هستن، ولی دلیل نمیشه اسم بچه رو گذاشت سکینه

بعدشم اینقدر ظلم و ستم تو دنیا هست که آقا امام زمان رسیدگی کنن که فکر نکنم به نظر آدمها بگدر مورد اسم برسه

مثلا خیلی ها رو دیدم میگن اسم های امروزی عجق وجقه، خوب آدم باید ناراحت بشه

هر کسی هر طور دوست داره و با نظر خودش زندگی میکنه

شما هم جواب اون کسی که به اسمت توهین میکنه رو بده، بگو من اسمم رو دوست دارم و خانم زینب همیشه هوای من رو داشته، نظرت رو هم در مورد اسم من بنویس بنداز سطل آشغال، چون برام مهم نیست

ما یه آشنا داشتیم اسم خودش زینب بود خودشم فقط این حرفا رو میزد آخرم گفت یه چیز دیگه صداش کنن

کلا حرفای بی موردیه اگه خود طرف اسمشو دوست داشته باشه

منتظر امام زمانم نباش خودت جوابشو بده

لطفاً برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 🙏

والا تا الان اصلا دیدم به اسم زینی اینایی که تو گفتی نبوده😨

دوست عزیز من سلام ببین قشنگم تو امپراطور کوزکونیستی که پاشا برای برگردوندن همه چیز به شرایط عادی از جونش مایه بذاره پس خودت پاشو تلاش کن هممون یه مشکلاتی داریم ولی یادت باشه که ماتوی اتاق جنی و دوازده پرنسس زندگی نمیکنیم که قرار باشه کف اتاقت شکاف بخوره یه سرزمین بیرون بیادبرای فرار از مشکلاتت!یا باهاش کنار بیا یا حلش کن اگه انیمیشن روحرو دیدی و فکر میکنی جوگاردنری وجود داره که قشنگی های دنیارو نشونت بده و متقاعدت کنه زندگیت قشنگه سخت در اشتباهی خودت باید اینو کشف کنی، تورایلی توی انیمیشن درون وبیروننیستی پس هیچ کسی برای شاد بودن تومثل بینگ بانگ خودشو به دست فراموشی نمیسپاره کلیشه ای فکرنکن ما توی لایو اکشن دیو و دلبر نیستیم با کسی ازدواج کن که توی اکثر موارد شبیه باشید! قرار نیست غول چراغ جادوی توی لایو اکشن علاءالدینیه روز بیاد و سه تا از آرزوهاتو برآورده کنه و زندگیت بهتر بشه همچنین یادت نره که توسیندرلا نیستی و هیچ پسری برای پیدا کردنت کفشتو پای کل دخترای شهر نمیکنه فقط برای اینکه باهاش ازدواج کنی از بدبختی نجات پیدا کنی همچنین سفید برفیهم نیستی که بعد از گول خوردن با بوس کردنت همه اشتباهاتت جبران بشه

[QUOTE=210617826]اسم دختر من ک ۲ سالشه زینبه.بعضی ها توهین میکنن ب اسمش ولی اصلا نظر اونا واسم مهم ن ...

ممنون عزیزم خدا دختر تورو هم حفظش کنه.نمی‌دونم چرا بعضی ها اینطوری فکر میکنن آخه مگه خدا دلش میاد کسی ک اسمش زینب باشه رو سرشو مصیبت کنه؟

زینب خارج از جنبه مذهبیش قدیمیه خواهر مادربزرگم اسمش زینبه خاله زینب  و یکی اینکه آهنگش تکراری ...

اسم دخترمو میذارم اناهیتا انشاالله اونروزی ک دختر دار شدم. اسم قدیمی بودنش اصا مهم نیس زیبایی اسم مهمه. حرف شمام درسته

من اسم زینب رو خیلی دوست دارم

اگه تو دلیم دختر باشه شاید زینب گذاشتم

هرچند دلم‌میخواست مثل بقیه دخترام اول اسمش فاطمه باشه

ولی زینب و معصومه رو خیلی دوست دارم

Bir gün tüm hayatın gelecek.Gözlerinin önünden geçer,Yani görülmeye değer bir şey yap
اسم دختر من ک ۲ سالشه زینبه.بعضی ها توهین میکنن ب اسمش ولی اصلا نظر اونا واسم مهم نیس خدا جوابشونو ب ...

ینی چی اخه چه توهینی میکنن؟؟؟ هرکس بخودش مربوطه دیگه اسم بچش

اقا فک نکنم امام زمان با این همه ظلمی که تو دنیا هست فرصت کنن جواب توهین کننده های اسم شمارو بدنااا😃بعدم هر کسی اسمتو مسخره کرد بگووو ناراحتی اسم بچتو نذار زینب من خیلیم حال میکنم با اسمم