2789
عنوان

اسم زینب

| مشاهده متن کامل بحث + 3990 بازدید | 55 پست
اسم زینب سالیان سال روی دخترها بوده و سالهای بعد هم خواهد بود... قدیمی هم نمیشه... اون اسمی که قدیمی ...

آفرین دقیقا مثل اسمهای دوره ی قاجار که حالا قدیمین ولی اسم ۱۴۰۰ سال پیش هنوز رتبه ی اول تا دهم رو دارن 

ب من گفتن اسم دخترت رو چرا گذاشتی زهرا؟ میذاشتی نازنین زهرا ولی من زهرای خودمو دوس دارم 

به نظرم نازنین زهرا اسم جالبی نیست در آینده هم همه نازنین صدا میکنن چند سال آینده هم مثل اسم زلفعلی و سبز علی و... بی کلاس میشه

گر نگهدار من آنست که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اسم زینب سالیان سال روی دخترها بوده و سالهای بعد هم خواهد بود... قدیمی هم نمیشه... اون اسمی که قدیمی ...

دقیقا من اسمایی رو دیدم که ده سال نگذشته برای مردم قدیمی شده😂

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋
ماشالله به توانت زنده باشن  منم ۳ تا دارم ولی خیلی سخته و اعصاب فولادین میخواد

درسته

دوتاشون خدا خواسته بود

ماهم با آغوشی باز پذیرفتیم 😅😁

Bir gün tüm hayatın gelecek.Gözlerinin önünden geçer,Yani görülmeye değer bir şey yap

زینب واقعا اسم زیباییه. هم معنیش قشنگه هم این که اسم بانوی با کرامت شیعه است و هم اینکه زیبا بیان میشه. زینب بنظر من معنی مهربانی. عطوفت صبوری زیبایی عشق به خانواده پشت وپناه خانواده گویا ناطق شجاع دانا محکم و خیلی معانی زیبای دیگه میده. زینب به معنی زینت پدر هست. خوش بحال کسانی که نام زیباشون زینب هست. برازنده یک دختر شیعه. 

دختری از سادات هستم.بر دشمن مرتضی علی لعنت.ما بچه های مادر پهلو‌شکسته ایم.
خییییلی اسم قشنگیه وقتی اسم زینب صدا میزنی بوی عطر گل محمدی تو فضا میپیچه بی نهایت زیبا هست اسم زی ...

یعنی چی؟ چجوری بوی گل میپیچه؟

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی
دوتا دختر یه پسر فاطمه آلا و فاطمه یاس و امیر فواد به همسرم گفته بودم زینب و معصومه رو دوست دارم،گ ...

انشالله خدا ببخشه بهتون فرزندان خوش نام شما رو. انشالله خوش سیرت و خوش عاقبت بشن. منم 3تا دارم. فاطمه محدثه امیرعباس 

دختری از سادات هستم.بر دشمن مرتضی علی لعنت.ما بچه های مادر پهلو‌شکسته ایم.
دوتا دختر یه پسر فاطمه آلا و فاطمه یاس و امیر فواد به همسرم گفته بودم زینب و معصومه رو دوست دارم،گ ...

کاش میذاشتی یاس و فاطمه و فواد. خیلی زییییباتر میبود

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی

به نظرم حساس شدی ما اسمای مذهبی تو فامیلمون زیاده کسی هم توهین نمیکنه اسمه دیگه اصن چه اهمیتی داره اتریناهم ممکنه از نظر بعضیا عجق وجق باشه ولی دلیل نداره ناراحت شی کلا برات مهم نباشه بابا زینب خیلی هم قشنگه اصلا اسم مگه ساعته قدیم جدید داشته باشه سلیقه ایه اسمایی که اونا رو بچه هاشون میذارن ممکنه از نظر شما قشنگ نباشه و بالعکس