2777
2789
عنوان

نزدیک عروسیم دلم خیلی پر😞خانما بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 3013 بازدید | 120 پست

بابا اکثرا الان پسرا تا عروسی نمیزارن چیزی از ادم بمونه خانواده مام مخالفا اما بالاخره جونید و قطعا تنهاشین یه چیزایی به سرتون میزنه

ولش کن غصه نخور دیگه داشتی دیگه یه عروسی مختصر بگیر برو سر زندگیت اما من به نامزدا پیشنهاد میدم نکنن این کار روبه نفعشونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پدرشوهرم دبه درآورده میگه نباید عروسی بگیرید...تو این گرونی من راضی نیستم مراسم بزرگ بگیریم...اما به کوچیک هم راضی نیست...میگه اگر قرار دعوت بشن همه باید دعوت کنیم در حالی که هزارتومن کمک نمیکنه

بگو جشن هم نمیخواییم یه شام دور هم بخورید خانواده داماد و خودتون قشنگ برید ماه عسل حرم آقا امام رضا ...

خانوادم راضی نمیشه ...ماه عسل اصلا تو طایفه ما مرسوم نیست

بگو میخام برم امام رضا زیر سایه اقا زندگیمو شروع کنم بخدا من اینقد به نامزدم اصرار میکنم بریم ماه عسل حالا دوتا خانواده ها بهم میگن ن باید عروسی بگیریم 

ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده ایم🙃

وا نگو ماه عسل بگو میریم مشهد شروع به زندگی اونجا خاطره داشته باشیم نه تو بزن و برقص مذهبی ها زیاد عروسی نمیگیرن دیدم ک میگما

حسبی الله
بابا اکثرا الان پسرا تا عروسی نمیزارن چیزی از ادم بمونه خانواده مام مخالفا اما بالاخره جونید و قطعا ...

٥سال عقد و نامزد بوديم و من هرگز اجازه ندادم باهم سفرم زياد ميرفتيم تو خانواده ما جا افتاده وقتي بعد مراسم من بخاطر واژيمونيسم رفتم دكتر متفاوت مادر خودم شنيد تعجب كرده بود اصلا اين روابط به نفع دختر نيس

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
میتونید یه جشن جمع و جور بگیرید  الان هم که کرونا هست اینو بهونه کنید واقعا خطرناکه جشن گرفتن& ...

مخالف جشن کوچیک...پدرشوهرم میگه اصلا نباید بگیرید اگر عروسی بگیرید باید همه اقوام دعوت کنید...حدودا ۱۰۰۰ نفر میشه

خب عزیزم اینقدر نذارید سنت های خانوادگی که گاهی هیچ ریشه دینی و عقلی نداره عذاب‌تون بده 

توکل کن به خدا اونطوری که فکر میکنی خدا راضی عمل کن 

یه جشن جمع و جور میگیرید ماه عسل هم میرید 

من خودم واسه عقدم فقط فامیلای درجه یک و دوستام و دعوت کردم شاید عروسی همینم نداشته باشم دلم میخواد اول زندگی برم مشهد 

مهم آرامش خودتو همسرته 

خب عزیزم اینقدر نذارید سنت های خانوادگی که گاهی هیچ ریشه دینی و عقلی نداره عذاب‌تون بده  توکل ...

خاندازه خودم راضی نمیشن...مامانم میگم خانوادم باید باشن بابام هم همینه میگه...ما زیادیم همبن خواهر برادر و دایی و خاله حدودا ۱۵۰ نفریم