2777
2789
عنوان

نزدیک عروسیم دلم خیلی پر😞خانما بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 3013 بازدید | 120 پست
تو خانواده ما رابطه ج داشتن یا حتی با هم تنها گشتن ممنوع هست....اما خب به خاطر دل نامزدم قانون شکنی ...

اصلا ب خانوادت مربوط نمیشه  یچیزیه بین‌زن و شوهر مگه اونا برا رابطه از شما نظر میخوان؟

بخاطرش خودتو سرزنش نکن چون اصلا به کسی حتی ذره ای هم‌مربوط نمیشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روزا خوب گذشتن الان نزدیک عروسی که شده...ما رسم داریم حتما عروسی بگیریم...الان خانواده همسرم راضی به عروسی نمیشن و هی دعوا و بحث راه ميندازم...نامزدم طرف من هست ولی خب خانوادش دارن ترکش میکنن و قشنگ نیست

اصلا ب خانوادت مربوط نمیشه  یچیزیه بین‌زن و شوهر مگه اونا برا رابطه از شما نظر میخوان؟ بخاطرش ...

عریزم...ت خانواده ما همچین چیزی وحود نداره بقولا عقد فقط برای آشنایی و اینکه گناه نباشه تماسمون

روزا خوب گذشتن الان نزدیک عروسی که شده...ما رسم داریم حتما عروسی بگیریم...الان خانواده همسرم راضی به ...

بخاطر اینکه عروسی نگیرن؟ /: خسیسن؟ 

ببین و بگذر ، وخاطر به هیچکس مسپار...کاربرقدیمي
عریزم...ت خانواده ما همچین چیزی وحود نداره بقولا عقد فقط برای آشنایی و اینکه گناه نباشه تماسمون

عقد برا آشنایی نیست وقتی دیگه رسما زن و شوهرید  و اگر خیالت از بابت شوهرت راحته که خوشحال هم باش که اینکارو کردید 

درسته خانواده ها مذهبی ان وقتی اون از نظر تو پیش خانوادش دفاع کرده توهم ی تلاشی بکن اصن حالا که مذهبی ان به قولی بگو سنت پیغنبر بگو اماما گفتن توی ازدواج سنگ نندازیدو این حرفا😅

ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده ایم🙃