rainyday مدیر عضویت: 1396/07/10 تعداد پست: 36217 عنوان بچه ها قرص پرانول ۱۰ | مشاهده متن کامل بحث + 2981 بازدید | 89 پست ضربان قلب رو پایین میاره؟؟ یا فقط آرامش بخش هست؟؟ من دو شب پیش ضربانم بالا بود رفتم دکتر بهم داد الان ضربانم ۸۵ هست ولی ی حالتهای بی حسی و بی قراری دارم نمیدونم بخورم ازش یا نه بوی نم بارون 😍🌧️☔ 1400/07/13 | 11:37 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانهدارناوارد عضویت: 1400/03/24 تعداد پست: 8011 الان نشستم پای سریال بلکه فکرش از سرم بره آخه اینترنت رو چک میکردم خیلی چیزای بدی نوشته بود&n ... اینترنتو یه سری آدم بی سواد پر خضعبل کردن خوشگلم هیییچوقت برا مسائل پزشکی به اینترنت مراجعه نکن که فقط سردرگم و الکی پریشونت میکنه چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد
rainyday مدیر استارتر عضویت: 1396/07/10 تعداد پست: 36217 میشه گلم خیالت راحت میشه تجربه ۱۰ساله من میگه این خانوم نیازی به قرص نداره بخوره خوبتر میشه ه ... شما پرستارید؟ بوی نم بارون 😍🌧️☔
rainyday مدیر استارتر عضویت: 1396/07/10 تعداد پست: 36217 اینترنتو یه سری آدم بی سواد پر خضعبل کردن خوشگلم هیییچوقت برا مسائل پزشکی به اینترنت مراجعه نکن که ... رفتین ؟ بوی نم بارون 😍🌧️☔
rainyday مدیر استارتر عضویت: 1396/07/10 تعداد پست: 36217 اینترنتو یه سری آدم بی سواد پر خضعبل کردن خوشگلم هیییچوقت برا مسائل پزشکی به اینترنت مراجعه نکن که ... گفتم بهتون اطلاع بدم نوار قلب و اکو دادم گفتن پروپلاس دارم بوی نم بارون 😍🌧️☔
خانهدارناوارد عضویت: 1400/03/24 تعداد پست: 8011 گفتم بهتون اطلاع بدم نوار قلب و اکو دادم گفتن پروپلاس دارم خوب عزیزم دیگه با خیال راحت پزشک متخصصت هرچی گفته استفاده کن ☺🙏 چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد
rainyday مدیر استارتر عضویت: 1396/07/10 تعداد پست: 36217 خوب عزیزم دیگه با خیال راحت پزشک متخصصت هرچی گفته استفاده کن ☺🙏 با خیال راحت ؟! از اون روز ک گفته پروپلاس داری همه ش نگرانم بوی نم بارون 😍🌧️☔
کفترسفید عضویت: 1399/10/15 تعداد پست: 1322 اخه الان ضربان ۸۵ هست ، یعنی الآنم بخورم؟ اره بخور عزیزم براتپش قلبه صربان قلب تنطیم میکنه و استرس و کم میکنه
ماهبانووووووووو عضویت: 1400/01/05 تعداد پست: 6148 قرص خیلی خوبیه ضربا ن قلبو میاره پایین برای استرس عالیه
rainyday مدیر استارتر عضویت: 1396/07/10 تعداد پست: 36217 قرص خیلی خوبیه ضربا ن قلبو میاره پایین برای استرس عالیه میترسم خودش وابستگی بیاره .... بوی نم بارون 😍🌧️☔
بارلین عضویت: 1399/02/25 تعداد پست: 10112 من شل بودن دریچه قلب دارم قرص پراپرانول ۱۰ رو دکتر گفت همیشه باید داشته باشی و تااخر عمرت نباید قطعش کنی .من ضربان قلبم درحالت عادی همیشه بالاست و انکار استرس دارم همیشه این قرص رو میخورم اوکی میشمبا پزشک مشورت کن من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"
زینببانو عضویت: 1400/03/21 تعداد پست: 9800 من پانیک دارم قرص اعصاب نمیسازه و نمیخورمپرانول میخوردم ی دوسالیولی الان حدود۳ماهه ول کردم تاثیری ندیدمالانم نیمچه حمله دارم🤕🤒 گفتند که عاشقی و دیوانه ای! در باب خیال و خم ابروی که ای؟ گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم سید علی الحسینی الخامنه ای❤
rainyday مدیر استارتر عضویت: 1396/07/10 تعداد پست: 36217 من شل بودن دریچه قلب دارم قرص پراپرانول ۱۰ رو دکتر گفت همیشه باید داشته باشی و تااخر عمرت نبا ... خب یعنی چه وقتایی قرص رو میخوری ؟؟ مثلا هرچند ساعت یکبار ؟ بوی نم بارون 😍🌧️☔
ماهبانووووووووو عضویت: 1400/01/05 تعداد پست: 6148 میترسم خودش وابستگی بیاره .... من یه دوره خوردم قطع کردم وابستگی خاصی نبود
rainyday مدیر استارتر عضویت: 1396/07/10 تعداد پست: 36217 من پانیک دارم قرص اعصاب نمیسازه و نمیخورم پرانول میخوردم ی دوسالی ولی الان حدود۳ماهه ول کرد ... حمله چجوریه؟؟ بوی نم بارون 😍🌧️☔
rainyday مدیر استارتر عضویت: 1396/07/10 تعداد پست: 36217 من یه دوره خوردم قطع کردم وابستگی خاصی نبود یه دوره یعنی چند وقت؟ بهتر شدی الان ؟ ضربانت بالاست؟ بوی نم بارون 😍🌧️☔