2777
2789
عنوان

بچه ها قرص پرانول ۱۰

| مشاهده متن کامل بحث + 2981 بازدید | 89 پست
الان نشستم پای سریال بلکه فکرش از سرم بره  آخه اینترنت رو چک میکردم خیلی چیزای بدی نوشته بود&n ...

اینترنتو‌ یه سری آدم بی سواد پر خضعبل‌ کردن خوشگلم هیییچوقت برا مسائل پزشکی به اینترنت مراجعه نکن که فقط سردرگم‌ و الکی پریشونت‌ میکنه

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینترنتو‌ یه سری آدم بی سواد پر خضعبل‌ کردن خوشگلم هیییچوقت برا مسائل پزشکی به اینترنت مراجعه نکن که ...

گفتم بهتون اطلاع بدم نوار قلب و اکو دادم گفتن پروپلاس دارم

بوی نم بارون 😍🌧️☔
گفتم بهتون اطلاع بدم نوار قلب و اکو دادم گفتن پروپلاس دارم

خوب عزیزم دیگه با خیال راحت پزشک متخصصت‌ هرچی گفته استفاده کن ☺🙏

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد

من شل بودن دریچه قلب دارم 

قرص پراپرانول ۱۰ رو دکتر گفت همیشه باید داشته باشی و تااخر عمرت نباید قطعش کنی .

من ضربان قلبم درحالت عادی همیشه بالاست و انکار استرس دارم همیشه این قرص رو میخورم اوکی میشم

با پزشک مشورت کن

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"  

من پانیک دارم 

قرص اعصاب نمیسازه و نمیخورم

پرانول میخوردم ی دوسالی

ولی الان حدود۳ماهه ول کردم تاثیری ندیدم

الانم نیمچه حمله دارم🤕🤒

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤
من شل بودن دریچه قلب دارم  قرص پراپرانول ۱۰ رو دکتر گفت همیشه باید داشته باشی و تااخر عمرت نبا ...

خب یعنی چه وقتایی قرص رو میخوری ؟؟ مثلا هرچند ساعت یکبار ؟

بوی نم بارون 😍🌧️☔