2777
2789
عنوان

خواب تعریف کنید

63 بازدید | 3 پست

این بود چندوقت اسرار کردم به بابازرگم بیاد به خوابم چندوقت بعدش تو خواب دیدمش سالگردش بود کسی جز من اونو نمیدید😪😔😔😔

یا اینکه مامانم موهاشو رنگ کرد پدربزرگم گفت بیا موهاتو ببینم تارفت بغلش کنه من بیدارش کردم خوب بود

من هردو پدربزرگم مردند😔

سلام

اگه دوست داشته باشین می تونم در تعبیر خواب راهنمایی تون کنم.

این دو تا تاپیک نمونه ای از تعبیر خواب هایی هست که انجام دادم. یکی خواب پرواز فرشته و دیگری هم خواب در آغوش پدر. اگه بخواین میتونم برای شما رو هم به شکل دقیق و مفصلی تعبیر کنم ولی جسارتا با هزینه هست.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چقدر

اول باید خواب تون رو تعبیر کنیم تا ببینیم چقدر زمان می بره و با توجه به زمانش هزینه تعیین میشه. در ضمن نگران مقدارش نباشید چون تنها در صورتی پرداخت می کنید که رضایت کامل از تعبیر داشته باشید و اگه به هر دلیلی دوست نداشتید، پرداخت نمی کنید. البته همه ی کسایی که خواب شون رو تعبیر کردم، کاملا راضی بودن.