2777
2789
بنظرم کسایی مثه شقایق محمودی وسوگنگ ؛سرناامینی ؛وخیلی کسا ک یادم نمیاد اینا واقعا هنردارن استعداد دا ...

وای دقیقا،اینا که کلیپ طنز میسارن خوبن ولی اونا که جلف بازی با شوهراشون در میارن و از خوردن خوابیدنشون فیلم میگیرن خزن

خدایا شکرت که یه بار دیگه مهربونیت را به رخم کشیدی 😍ممنونم که پسرمو بهم برگردوندی خدایا سالم بزار بغلم🤲🤲🤲عاشقتم خدا❤️💫خدای خوبم،خودت بهتر از زندگیم با خبری،خودت خوب میدونی تو دلم چه خبره،میدونم مثل همیشه دستمو میگیری،میدونم تنهام نمیزاری،خدایا میشه پسرمو بهم برگردونی🥺 دلم پر میکشه واسه دیدنش،خدایا ناشکری نمیکنم عاشق دو تا دسته گلمم،ولی من زیاده خواهم پسرمم میخوام چون میدونم تو کریمی،تو رحیمی،تو غفوری،چون میدونم بخوای بدی میدی،خدایا امیدم به توعه نا امیدم نکن،دوستت دارم چون میدونم جات تو دلمه چون خودت گفتی تو دلای شکسته جا داری💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم کسایی مثه شقایق محمودی وسوگنگ ؛سرناامینی ؛وخیلی کسا ک یادم نمیاد اینا واقعا هنردارن استعداد دا ...

ندا که واقعا شورشو دراورده و قشنگ مشخصه عقده ایه از طرز و لحن صحبتش و تحقیر کردناش مشخصه خیلی تحقیر شده و ...

بعد ندارو یه دختری که خیلی بلاگر معروفی بود معروف کرد .یه شاسی هم داشت دختره تو لاویو ندارو نشون داد که صندلی عقب ماشینش بود

وای دقیقا،اینا که کلیپ طنز میسارن خوبن ولی اونا که جلف بازی با شوهراشون در میارن و از خوردن خوابیدنش ...

اره دیگه ادم باید حقیقتو بگه بعضیاواقعا رای جن دقیقه خندون بقیه هم شده خیلی قشنگ کارشونو دارن ادامه میدن ولی حالا خدایی ندا جز چرت گفتنو بی حیایی چیکارمیکنه😑😑😐😐

چه ناعادلانه سکوت کرده ایم...:)
اره دیگه ادم باید حقیقتو بگه بعضیاواقعا رای جن دقیقه خندون بقیه هم شده خیلی قشنگ کارشونو دارن ادامه ...

یه مش بی عار وحال بهم زن بخاطر جمع کردن فالور هر کاری میکنن

ندا که واقعا شورشو دراورده و قشنگ مشخصه عقده ایه از طرز و لحن صحبتش و تحقیر کردناش مشخصه خیلی تحقیر ...

گندشو دراردن اصن بعضیا حالن بهم میخوره بخدا😐😐یا مثلا نیکا فداحی😐😐با دنیا جهانبخت هیچ فرقی نداره😐😐یعنی اون دابسمشی ک اون درست میکنه بخدا منوتو قشنگ تر اجرا میکنیم هیچی بارش نیس خیلی مضخرف کی ب این گف هنرداری اصن خیلییی هایه دیگ مثه این

چه ناعادلانه سکوت کرده ایم...:)