2821
2789
عنوان

دلم گرفته😔

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 94 پست
من دقیقا این دردارو دارم تو وجودم هزار سالم بگذره دیگه هیچی خوبش نمیکنه

فقط کسی ک خیانت دیده درکت میکنه 

اسمش که میاد موهای تنم سیخ میشه حالت تهوع میگیرم تو اوج جوونی ازم ی مرده متحرک ساخت 

کاش میشد رفت کاش میشد زد زیر همه چی

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بازم خداراشکر عزیزم انشالله همیشه شاد و خرم باشه برا ماهم دعا کن

قربونتون عزیزم ان شاءالله شمام همیشه حال دلت و زندگیت خوش باشه و آروم...چشم عزیزم محتاجم ب دعا🙏🙏🙏

❤خدای مهربونم تو تنها دلخوشیه زندگیمی🌸حسِ بودنت قشنگترین و بهترین حالِ خوبِ منه🌸دوسِت دارم و عاشقتم قدِّ بزرگیه خودت🌸خیییییلی افتخار میکنم ب داشتنت و این افتخارو با هییییچ چیزی تو دنیا عوض نمیکنم🌸پشت و پناهه همه ی بنده هات باش🌸تکیه گاهه امن و مهربونِ من و عزیزای دلِ منم باش🌸ممنون ک هستی و حتی ی ثانیه منو ب حالِ خودم رها نمیکنی🌸با وجودت کنارم خوشبخترین و خوشحالترینم🌸این حسِ قشنگِ آرامشو ازم نگیر🌸بذار تا ابد دلم قرص بمونه با داشتنت❤ (اون لحظه هایی ک ب صفر میرسیدم و فقط تو بودی کنارم و جزء تو پناهی نداشتم رو یادته خدا،یادته اون شب و روزارو،یادته با چ سختی و ترسی میگذشتن،ولی گذشتن چون تو بودی و خواستی،چون ی لحظه تنهام نذاشتی،تو اوج بی کسی و ناامیدی درست تو لحظه ی آخر خودتو نشونم میدادی،اگ نمیومدی و ب دادم نمیرسیدی معلوم نبود چی میشد،ولی تموم شد و بخیر گذشت،خدایا مث اون وقتا و همیشه،کنارم بمون و حتی ی ثانیه پشتمو خالی نکن ک بدون تو فاطمه دیگ فاطمه نیست😔)
خداروشکر انشاالله حال دلتون همیشه عالی باشه من از دیدن حال خوب دیگران لذت میبرم

قربونت عزیز من...ان شاءالله شمام همیشه خوشبخت و خوشحال باشین تو زندگیتون..مرسی از مهربونیت🙏🙏🙏💞🌺

❤خدای مهربونم تو تنها دلخوشیه زندگیمی🌸حسِ بودنت قشنگترین و بهترین حالِ خوبِ منه🌸دوسِت دارم و عاشقتم قدِّ بزرگیه خودت🌸خیییییلی افتخار میکنم ب داشتنت و این افتخارو با هییییچ چیزی تو دنیا عوض نمیکنم🌸پشت و پناهه همه ی بنده هات باش🌸تکیه گاهه امن و مهربونِ من و عزیزای دلِ منم باش🌸ممنون ک هستی و حتی ی ثانیه منو ب حالِ خودم رها نمیکنی🌸با وجودت کنارم خوشبخترین و خوشحالترینم🌸این حسِ قشنگِ آرامشو ازم نگیر🌸بذار تا ابد دلم قرص بمونه با داشتنت❤ (اون لحظه هایی ک ب صفر میرسیدم و فقط تو بودی کنارم و جزء تو پناهی نداشتم رو یادته خدا،یادته اون شب و روزارو،یادته با چ سختی و ترسی میگذشتن،ولی گذشتن چون تو بودی و خواستی،چون ی لحظه تنهام نذاشتی،تو اوج بی کسی و ناامیدی درست تو لحظه ی آخر خودتو نشونم میدادی،اگ نمیومدی و ب دادم نمیرسیدی معلوم نبود چی میشد،ولی تموم شد و بخیر گذشت،خدایا مث اون وقتا و همیشه،کنارم بمون و حتی ی ثانیه پشتمو خالی نکن ک بدون تو فاطمه دیگ فاطمه نیست😔)
تو که نامزدی چرا جدا نمیشی ازش

نمی‌تونم 

دوسشدارم خیییلی زیاد دنیام بدون اون هیچ 

ولی دیگه آرامش ندارم هر لحظه فکر اینکه نکنه باز خیانت کنه داغونم. 

تنها راه جدایی ازش مرگه

نمی‌تونم  دوسشدارم خیییلی زیاد دنیام بدون اون هیچ  ولی دیگه آرامش ندارم هر لحظه فکر اینک ...

اگه بگم بازم خیانت میکنه بهت قبول می‌کنی حرف منو نکن با خودت کاش منم تو نامزدی متوجه شده بودم وقتی اولین بار خیانت کرد بهم باردار بودم...بعد از اون بازم تکرار کرد هر سری فجیع تر... خیانت نه میشه بخشید نه فراموش کرد تا آخر عمرتم نمیتونی بهش اعتماد کنی

اگه بگم بازم خیانت میکنه بهت قبول می‌کنی حرف منو نکن با خودت کاش منم تو نامزدی متوجه شده بودم وقتی ا ...

آره امکانش هست بازم ولی ن اون میتونه منو ول کنه ن من من واقعا دیوونه میشم بدون اون

آره امکانش هست بازم ولی ن اون میتونه منو ول کنه ن من من واقعا دیوونه میشم بدون اون

بنظر من عذابش بیشتر از خیانت دیدن مجدد نیست اکثرا کسانی که خیانت کردن بازم کار خودشونو تکرار میکنن حالا به هر نحوی حرفه ای تر یا لو میرن یا نه...ولی قبل از اینکه عروسی کنی خیلی بهش فکر کن

بنظر من عذابش بیشتر از خیانت دیدن مجدد نیست اکثرا کسانی که خیانت کردن بازم کار خودشونو تکرار میکنن ح ...

شده کابوس زندگیم از خدا میخام یا درستش کنه یا جونمو بگیره

شده کابوس زندگیم از خدا میخام یا درستش کنه یا جونمو بگیره

من اگه جای تو بودم بدون معطلی جدا شده بودم دوران نامزدی که بهترین دوران حساب میشه خیانت کنه بعد عروسی هم قطعا تکرار میکنه یه عمر باید با شک زندگی کنی😔

من اگه جای تو بودم بدون معطلی جدا شده بودم دوران نامزدی که بهترین دوران حساب میشه خیانت کنه بعد عروس ...

بار آخر بهش فرصت دادم 

نمیتونم جدا شم ازش خدا ساختم جلو همه هیچکس باور نمیکنه خودم آدم قبل نمیشم هیچوقت ولی بدون این لعنتی نمیتونم واقعا 

چندبار اینکارو کرده در چه حد بوده؟

تو دوران دوستی کرد اونم دوس دختر قبلیش بود بیشترم مقصر دختر بود با اینکه شوهر داشت ول نمی‌کرد 

6 سال باهم بودیم بعدش دیگه من آدم سابق نشدم 

همه کار برام میکنه ولی دیگه برام ارزش نداره انگار ی مرده متحرکم ن میتونم ولش کنم ن آروم میگیرم 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز