2821
2789
عنوان

دلم گرفته😔

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 94 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کی دیگه روزای اوج جوونی و خوشیمون رفت دیگه وقتی پیر شدیم میخام نده  وفتی من یادمه از وقتی عقلم ...

عزیزم من ۱۵ سال سوختم ولی کم نیاوردم درست میشه غصه نخور

❤خدای مهربونم تو تنها دلخوشیه زندگیمی🌸حسِ بودنت قشنگترین و بهترین حالِ خوبِ منه🌸دوسِت دارم و عاشقتم قدِّ بزرگیه خودت🌸خیییییلی افتخار میکنم ب داشتنت و این افتخارو با هییییچ چیزی تو دنیا عوض نمیکنم🌸پشت و پناهه همه ی بنده هات باش🌸تکیه گاهه امن و مهربونِ من و عزیزای دلِ منم باش🌸ممنون ک هستی و حتی ی ثانیه منو ب حالِ خودم رها نمیکنی🌸با وجودت کنارم خوشبخترین و خوشحالترینم🌸این حسِ قشنگِ آرامشو ازم نگیر🌸بذار تا ابد دلم قرص بمونه با داشتنت❤ (اون لحظه هایی ک ب صفر میرسیدم و فقط تو بودی کنارم و جزء تو پناهی نداشتم رو یادته خدا،یادته اون شب و روزارو،یادته با چ سختی و ترسی میگذشتن،ولی گذشتن چون تو بودی و خواستی،چون ی لحظه تنهام نذاشتی،تو اوج بی کسی و ناامیدی درست تو لحظه ی آخر خودتو نشونم میدادی،اگ نمیومدی و ب دادم نمیرسیدی معلوم نبود چی میشد،ولی تموم شد و بخیر گذشت،خدایا مث اون وقتا و همیشه،کنارم بمون و حتی ی ثانیه پشتمو خالی نکن ک بدون تو فاطمه دیگ فاطمه نیست😔)
من حتی الان شرایط هم درست بشه بازم دیگه حالم خوب نمیشه

آره آدم هیچوقت یادش نمیره چی بهش گذشته من یکیو ک دیگه هیچی خوشحال نمیکنه همه فکر میکنن شادم بی فکرم هیچکس از درونم خبر نداره فقط دلم میخاد برم برم جایی ک کسی نباشه اینقدر داد بزنم گریه کنم ک جونم در بره

عزیزم من ۱۵ سال سوختم ولی کم نیاوردم درست میشه غصه نخور

ولی هیچوقت یادت نمیره اون 15 سال چی گذشت بهت 

وقتیبا جون و دل برا خوب شدن حالتو زندگیت جون بکنی بعدش ببینی هیچ همون اشو همون کاسه فقط دلت میخاد نباشی

آره دقیقاً آدم یادش نمیره چیا بهش گذشت تا گذشت....

حداقل کاش می‌گذشت 

ی دردایی بند بند وجودتو آب میکنه هیچی ازت نمیذاره برا گذشت 

هی خدا کاش واقعا ما رو می‌دیدی یعنی آرزوهای ما حال خوش ما در توان تو نیست 

ولی هیچوقت یادت نمیره اون 15 سال چی گذشت بهت  وقتیبا جون و دل برا خوب شدن حالتو زندگیت جون بکن ...

یادم ک نمیره ولی واسه حالِ خوب الانم خداروشکر میکنم...میتونست هنوزم سختیام ادامه داشته باشه ولی تموم شدن

❤خدای مهربونم تو تنها دلخوشیه زندگیمی🌸حسِ بودنت قشنگترین و بهترین حالِ خوبِ منه🌸دوسِت دارم و عاشقتم قدِّ بزرگیه خودت🌸خیییییلی افتخار میکنم ب داشتنت و این افتخارو با هییییچ چیزی تو دنیا عوض نمیکنم🌸پشت و پناهه همه ی بنده هات باش🌸تکیه گاهه امن و مهربونِ من و عزیزای دلِ منم باش🌸ممنون ک هستی و حتی ی ثانیه منو ب حالِ خودم رها نمیکنی🌸با وجودت کنارم خوشبخترین و خوشحالترینم🌸این حسِ قشنگِ آرامشو ازم نگیر🌸بذار تا ابد دلم قرص بمونه با داشتنت❤ (اون لحظه هایی ک ب صفر میرسیدم و فقط تو بودی کنارم و جزء تو پناهی نداشتم رو یادته خدا،یادته اون شب و روزارو،یادته با چ سختی و ترسی میگذشتن،ولی گذشتن چون تو بودی و خواستی،چون ی لحظه تنهام نذاشتی،تو اوج بی کسی و ناامیدی درست تو لحظه ی آخر خودتو نشونم میدادی،اگ نمیومدی و ب دادم نمیرسیدی معلوم نبود چی میشد،ولی تموم شد و بخیر گذشت،خدایا مث اون وقتا و همیشه،کنارم بمون و حتی ی ثانیه پشتمو خالی نکن ک بدون تو فاطمه دیگ فاطمه نیست😔)
یادم ک نمیره ولی واسه حالِ خوب الانم خداروشکر میکنم...میتونست هنوزم سختیام ادامه داشته باشه ولی تموم ...

بازم خداراشکر عزیزم انشالله همیشه شاد و خرم باشه برا ماهم دعا کن

یادم ک نمیره ولی واسه حالِ خوب الانم خداروشکر میکنم...میتونست هنوزم سختیام ادامه داشته باشه ولی تموم ...

خداروشکر انشاالله حال دلتون همیشه عالی باشه من از دیدن حال خوب دیگران لذت میبرم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز