baghlavaaaaaatorki1 مدیر عضویت: 1399/04/14 تعداد پست: 6792 عنوان ام اس...؟! | مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 21 پست بچه ها من پاهام سر میشه گاهی انگار ندارمشون هی باید یکم ماساژ بدم تا برگردن خیلی حس بدیه پاهام وصله ولی انگار وجود ندارن باید ماساژ بدم یا ی کاری کنم حس برگرده توشون از بیخ رون پام اینطوره ممکن ام اس باشه؟؟خیلی ترسیدم در تاپیک ها فقط مخاطب کامنتم استاتر هست هرکسی هم روی کامنت من ریپ بزنه به هیچ عنوان جواب نمیدم از توجه شما به این موضوع سپاسگذارم 1400/07/12 | 21:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
baghlavaaaaaatorki1 مدیر استارتر عضویت: 1399/04/14 تعداد پست: 6792 ان شالله شفا پیدا کنید بحق این شب عزیز فردا نذری داریم برا سلامتیت دعا میکنم ممنون مهربون در تاپیک ها فقط مخاطب کامنتم استاتر هست هرکسی هم روی کامنت من ریپ بزنه به هیچ عنوان جواب نمیدم از توجه شما به این موضوع سپاسگذارم
baghlavaaaaaatorki1 مدیر استارتر عضویت: 1399/04/14 تعداد پست: 6792 من کمبود شدید ویتامین دی دارم و اینطور میشم... کمخونی هم علت ش میتونه باشه...کمخونی نداری،؟ چرا مینورم در تاپیک ها فقط مخاطب کامنتم استاتر هست هرکسی هم روی کامنت من ریپ بزنه به هیچ عنوان جواب نمیدم از توجه شما به این موضوع سپاسگذارم
آملی_خاتون عضویت: 1400/06/17 تعداد پست: 1202 بیماری ام اس جوریه که علایمش شبیه خیلیی از بیماری هاست (بیماری های عفونی و عروقی و بیماری تغذیه ای مثل کمبود ویتامین ب12 یا حتی ممکنه مشکل از میگرن باشه) و ممکنه با بعضی بیماری ها اشتباه گرفته شه..باید برید پیش پزشک متخصص مغز و اعصاب مثللزومِنور برایدرختها،♡
زهرا۷۲۶۳۹۶ عضویت: 1399/08/23 تعداد پست: 3523 چرا مینورم خب پس احتمالا همونه...نگران نباش..چیزایی ک برای کم خونی ت خوبه بیشتر مصرف کن...شیره انگور...کوکو با تره..اینا خیلی خوبن...
baghlavaaaaaatorki1 مدیر استارتر عضویت: 1399/04/14 تعداد پست: 6792 خب پس احتمالا همونه...نگران نباش.. چیزایی ک برای کم خونی ت خوبه بیشتر مصرف کن... شیره انگور... کو ... ممنون متاسفانه اصلا خوراک ندارم به زور دو لقمه در تاپیک ها فقط مخاطب کامنتم استاتر هست هرکسی هم روی کامنت من ریپ بزنه به هیچ عنوان جواب نمیدم از توجه شما به این موضوع سپاسگذارم