2821
2789
عنوان

شاگرد دختر😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 914 بازدید | 51 پست

شوهر من فروشنده دختر و خانوم زياد داشت دخترهاي زيبايي هم بودن از منم زيباتر اما من به شوهرم اعتماد داشتم حتي يكبار ناراحتي بينمون به وجود نيومد 

خدايي دخترهاي خوبي هم بودن درست و خانواده دار

اما براي سوپر ماركت پسر بهتره ميتونه نظافت كنه كارتون سنگين جابه جا كنه جنس هم در خونه مشتري ببره

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
شک چی دارم عزیز من؟...شیطون همه جا هست...چ ربطی داشت ...شوهر تو عابد و زاهد..یعنی اصلا امکان لغزشش ن ...

همسر من با توجه به نوع شغلش با کلی خانم با رده های مدیریت تو شرکت های مختلف ارتباط داره. حالا با توجه به دید شما من باید یه طناب بگیرم یه سرش رو ببندم به پای خودم یه سرش رو به پای ایشون.

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم ربطی نداره ادم باید مواطب همسرش باشه،چه زن و چه شوهر

جواب استارتر رو دادم لطفا بخونید تا دوباره تایپ نکنم

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

منم خیلی ناراحت شدم اولا اسی به همه دخترا یه نگاه کرد پس اسی شما حتما خودتم زبون وعشوه ونازداری و......

خوشت میاد اینو بگن به خودتون

دوما بفضی نوشتن مطمئن باش 

کاربه جای باریک میکشه اصلا نیار 

چطور اینقدر بدبین هستین وقضاوت میکنید

شاید اون دخترازبرگ گلم پاک تره

خوبه دوربین روخودمون روشن کنیم کمی خودمون روببینیم نه دیگران

بابا نذار بیاد ب حرف اینایی که متاسف شدن براتم گوش نده فردا تو زندگیت مشکل پیش اومد اینا جوابگوعن ؟

ولشون کن بابا...نصف ملت ایرانو فاز روشنفکری گرفته ... فکر میکنن این جیزا عادیه بعد که حرف میزنی میگن خارج فلان و بهمان..یه چیزیم از خارج شنیدن اونجا نبودن زندگی کنن ببینن چ خبره...خیانت غوغا میکنه...به جای دلداری دادن اومدن ابراز تاسف و فلان میکنن...به قول خودت فردای روزی یه جیزی بشه همینا میان میگن خوب نمیذاشتی و فلان و بهمان

نه والا دوستام به فکر یه لقمه نون و پول درآوردن بودن و تو کار حد خودشونو حفظ میکردن اگه قرار باشه ک ...

بله منتها وقتی کسی که هروز هست و داری باهاش کار میکنی یه مقدار بحثش فرق میکنه بعد از کجا معلوم این دختر حد داری باشه؟

منم خیلی ناراحت شدم اولا اسی به همه دخترا یه نگاه کرد پس اسی شما حتما خودتم زبون وعشوه ونازداری و... ...

استارتر حساسه چرا یه دختر بیاره که هروزم اعصاب خودشو خورد کنه؟؟واقعا سوپر مارکت احتیاجی به دختر نداره

ایرادش کجا بود دوست عزیز؟

حرفای واقعا غیر منطقی و کلیشه ای بود. اینکه مستقیم بگی سوپر مارکت فروشنده ی خانم لازم نداره، خصوصا اینکه کارش تا حدی جسمیه و برای اقایون مناسبتره. خیلی منطقی تر بود. 

ضمن اینکه با این حرفا به خودت هم به عنوان یه زن توهین کردی و از طرف دیگه به شوهرت یاد دادی که اگر خدایی نکرده فردا خطایی ازش سر زد بگه تقصیر زنهاست و میتونن غولم خر کنن!!! میگه خودت گفتی دیگه 

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
اگ از اول در چرکین هستی اصلا اجازه نده ک شاگرد دختر بیاره. وگرنه من پشت دخترام همه ک مث هم نیستن ...

منم منکر خوبی بعضیا نیستم ولی شغبش پر درآمده...یکی دو  روز بیان کار کنن ببینن درآمدشو کرم میره تو جونشون که بیان کاخ آرزوهاشونو بسازن

دیگه سوپری جای فروشنده خانم نیست  شما هم قبول نکن هر روز هر روز همو ببینن مخصوصا اگه فرزم باشه ک دیگه تو همچی فرزه

❤کم سرمایه ای نیست داشتن آدمهایی ک حالت را میپرسن ولی از آن بهتر داشتن آدمهاییست وقتی حالت را میپرسند میتواتی بگویی: تو را ک دارم حالم عالی است❤
استارتر حساسه چرا یه دختر بیاره که هروزم اعصاب خودشو خورد کنه؟؟واقعا سوپر مارکت احتیاجی به دختر ندار ...

حساسه درست

اختیارهمسرشو داره

جمله هم جنسامو میشناسم خیلی دردداره شاید ۷۰درصد دخترا یا زنها این مدلن

اما دلیل نمیشه به همه تعمیم بدیم

دخترپاک ونجیب هم کم نیست

یه دختر چرا باید تو سوپری کار کنه😐تو مغازه های لوازم ارایشی و بوتیک و..معمولا کار میکنن بعدشم چه ا ...

چه ربطی به بزرگی داره عزیز من؟..بالاخره شوهرمه دوستش دارم زندگیمو دوستش دارم...اگر خدای نکرده یه درصد همچین اتفاقی بیفته چی؟..اگر متاهای که برو شوهرتو بکن تو گور کوچیکش کن اگرم مجردی وقتی شوهر کردی برو انقد بزن تو سرش آدم حسابش نکن تا راحت باشی...چیو به چی ربط میدی...یکی بیاد رو زندگیت زندگیشو درست کنه حالت خوبه و شادی؟لطفا فاز روشن فکریم برنداریدکه نه فلان  و بهمان...اینجا ایرانه