2777
2789
عنوان

شاگرد دختر😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 914 بازدید | 51 پست
همسر من با توجه به نوع شغلش با کلی خانم با رده های مدیریت تو شرکت های مختلف ارتباط داره. حالا با توج ...

من با چیزایی که تو این دور و زمونش دیدم والا دلم میترسه...مثل شمام خوش بین نیستم

منم خیلی ناراحت شدم اولا اسی به همه دخترا یه نگاه کرد پس اسی شما حتما خودتم زبون وعشوه ونازداری و... ...

من منکر ناط و عشوه خودم نیستم..ومیدونم که میتونم یه مردو از پا دربیارم..صلاح هممونه...ولی توام قبول کن جامعمون خیلی بد شده...اکثرا گرگ شدن...من منکر خوب ها نیستم ولی آیا همه همین طورن؟آیا نبودن خوبایی که گرگ شدن و دریدن؟بعدم دوست عزیز اگر قرار بر این کاره بودن بود تا حالا کرده بودم نه که بمونم و تلاش کنم زندگیمو بسازم...تازه شرایط طلاقشم داشتم که برم و پشت سرمم نگاه نکنم منتها میترسم...ته دلم نرسیده...نمیتونم از این فاز روشنفکریا که جدیدا همه برداشتن بردارم ... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حرفای واقعا غیر منطقی و کلیشه ای بود. اینکه مستقیم بگی سوپر مارکت فروشنده ی خانم لازم نداره، خصوصا ا ...

امیدوارم همچین قضیه ای برات پیش بیاد تا ببینم تو چطور مشکلتو حل میکنی...همه مثل شما روشن فکر نیستن...

امیدوارم همچین قضیه ای برات پیش بیاد تا ببینم تو چطور مشکلتو حل میکنی...همه مثل شما روشن فکر نیستن.. ...

😐😐😐😐

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد

خواستم کمکت کنم مشکلت رو منطقی و بدون تنش حل کنی ولی امثال شما لیاقت وقت گذاشتن و محبت ندارید

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
من منکر ناط و عشوه خودم نیستم..ومیدونم که میتونم یه مردو از پا دربیارم..صلاح هممونه...ولی توام قبول ...

نه من جسارت نکردم به شما خواستم بگم نگاه کنیم به خودمون بله میتونیم مردا زود فریب میخورن وزود تسلیم میشن 

منتها میگم دلشوره داشتن هم خیلی خوب نیس 

شاید مشتری این مدلی همسرتون داشتن 

شما هیچ کنترلی نمیتونی داشته باشی

نظرمن اینه ذات مردان باید درست باشه ومحکم باشن

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز