2777
2789
عنوان

شاگرد دختر😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 914 بازدید | 51 پست
همسر من با توجه به نوع شغلش با کلی خانم با رده های مدیریت تو شرکت های مختلف ارتباط داره. حالا با توج ...

من با چیزایی که تو این دور و زمونش دیدم والا دلم میترسه...مثل شمام خوش بین نیستم

منم خیلی ناراحت شدم اولا اسی به همه دخترا یه نگاه کرد پس اسی شما حتما خودتم زبون وعشوه ونازداری و... ...

من منکر ناط و عشوه خودم نیستم..ومیدونم که میتونم یه مردو از پا دربیارم..صلاح هممونه...ولی توام قبول کن جامعمون خیلی بد شده...اکثرا گرگ شدن...من منکر خوب ها نیستم ولی آیا همه همین طورن؟آیا نبودن خوبایی که گرگ شدن و دریدن؟بعدم دوست عزیز اگر قرار بر این کاره بودن بود تا حالا کرده بودم نه که بمونم و تلاش کنم زندگیمو بسازم...تازه شرایط طلاقشم داشتم که برم و پشت سرمم نگاه نکنم منتها میترسم...ته دلم نرسیده...نمیتونم از این فاز روشنفکریا که جدیدا همه برداشتن بردارم ... 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

حرفای واقعا غیر منطقی و کلیشه ای بود. اینکه مستقیم بگی سوپر مارکت فروشنده ی خانم لازم نداره، خصوصا ا ...

امیدوارم همچین قضیه ای برات پیش بیاد تا ببینم تو چطور مشکلتو حل میکنی...همه مثل شما روشن فکر نیستن...

امیدوارم همچین قضیه ای برات پیش بیاد تا ببینم تو چطور مشکلتو حل میکنی...همه مثل شما روشن فکر نیستن.. ...

😐😐😐😐

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد

خواستم کمکت کنم مشکلت رو منطقی و بدون تنش حل کنی ولی امثال شما لیاقت وقت گذاشتن و محبت ندارید

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
من منکر ناط و عشوه خودم نیستم..ومیدونم که میتونم یه مردو از پا دربیارم..صلاح هممونه...ولی توام قبول ...

نه من جسارت نکردم به شما خواستم بگم نگاه کنیم به خودمون بله میتونیم مردا زود فریب میخورن وزود تسلیم میشن 

منتها میگم دلشوره داشتن هم خیلی خوب نیس 

شاید مشتری این مدلی همسرتون داشتن 

شما هیچ کنترلی نمیتونی داشته باشی

نظرمن اینه ذات مردان باید درست باشه ومحکم باشن