2777
2789
عنوان

شاگرد دختر😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 914 بازدید | 51 پست

اصلا نذار.

ما هم میخایم مغازه بزنیم ولی یا خودم میرم یا مرد میاد جام

همه امید مامان👼به سلامت و به موقع بیا بغلمون دورت بگردم🤰🫀💋خدایا شکرت که جواب دل شکسته امو دادی👶💙🧿تیکر تولد تنها دلیل زندگی مامانش 🫀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مگه میشه آدم به همسرش اینقدر شک داشته باشه یعنی اگر یه خانم نزدیکش باشه ممکنه دست و دلش بلرزه!!

شک چی دارم عزیز من؟...شیطون همه جا هست...چ ربطی داشت ...شوهر تو عابد و زاهد..یعنی اصلا امکان لغزشش نیست؟

شوهردوستمم ارایشیه...یه دختراورده بودشاگرد....کلادعواداشتن...بنظرم اگه حساسی کلانذاربیاره

💚دوست عزیزم 💚ممنون میشم واسه سلامتی پسرم امیرحسین وخوب شدن اخلاق همسرم بامن، صلوات بفرستی💚یاحضرت ابوالفضل العباس کمکم کن💔💔💔💐💚

همسر منم گاهی دنبال فروشنده ی دختر میگرده. دختر براش مناسب تره. 

تازه کلاس فیلم سازی هم میره. چند روز قبل یه کار کارگاهی ساخته بودن که رفت از یکی از دوستاش خواستگاری کرد😁

قراره دوباره این راه و برم🍀 اما ایندفعه با مدیریت صحیح💪
مگه میشه آدم به همسرش اینقدر شک داشته باشه یعنی اگر یه خانم نزدیکش باشه ممکنه دست و دلش بلرزه!! خانم ...

عزیزم ربطی نداره ادم باید مواطب همسرش باشه،چه زن و چه شوهر

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

همه مثل اون دوستات بودن آیا؟؟؟؟...بعد من خودمم دختر حساسیم میدونم ک هر روز جنگ داریم

کار خوبی کردی 

جنگ اول به از صلح آخر 

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه   

همه مثل اون دوستات بودن آیا؟؟؟؟...بعد من خودمم دختر حساسیم میدونم ک هر روز جنگ داریم

نه والا دوستام به فکر یه لقمه نون و پول درآوردن بودن و تو کار حد خودشونو حفظ میکردن

اگه قرار باشه کسی اینکارو کنه مشتری هم میتونه اینکارو کنه

دخترا همه ناز هستن انسانای خاص هستن😝

یه دختر چرا باید تو سوپری کار کنه😐تو مغازه های لوازم ارایشی و بوتیک و..معمولا کار میکنن

بعدشم چه اعتماد به نفسی به شوهرت میدی انگار ادم و عالم منتظر شوهر توان جوری حرف میزنید ادم فک میکنه بردپیتن یه ادم معمولیو انقدر تو ذهنتون بزرگ نکنید فوبیا بگیرید

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز