2777
2789
عنوان

باز شدن بخت

1451 بازدید | 84 پست

سلام خوب هستین خانوما واسه باز شدن بخت چه دعای ذکری بلدین زود جواب بده 

واقعا خیلی شرایطم سخته دوس دارم برم از خونه پدرم 

بعدش جدیدا به عشقم جواب رد دادن خیلی دلگیرم 

نیاین بگن ازدواج بده و ما که کردیم کجا رو گرفتیم خانوم محترمی که میخوای اینو بگی اگه ناراضی  هستی طلاق بگیر و اینم به دیگران نگو

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من شنیدم چله ایت الله حق شناس خوبه همینجا شنیدم نمیدونم راسته یا نه

فدات شم خیر ببینی خعلی سخته آدابش

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

چله سوره یس و زیارت عاشورا شنیدم من

خدایا هزاران مرتبه شکر..... الحمدالله رب العالمین❤ خدایا شکرت بعد از دوسال ونیم انتظار جواب دلمو دادی 😍خدایا ب حق بزرگیت دخترم سالم وصالحه دنیا بیادالهی آمین.....خدایا دل همه ی منتظرا رو شادکن الهی آمین.....خدایا شفای خانوادمم از خودت میخوام ناامیدم نکن ❤❤التماس دعا از هرکسی که میخونه امضام رو......
این جمله آخرتون همه جا میگی ها🤣

خب حقشونه هر کی میخواد بگه بده حقشه اینو بشنوه بده خودت چرا شوهر کردی حالام که کردی طلاق برا این روزاس برو خوش بگذرون خونه بابات نمخاد نصحیت کسی کنی 😂دروغ میگم ؟؟؟؟

عزیزم من دعایی برای باز شدن بخت سراغ ندارم اما  برات ۱۵ تا صلوات فرستادم⚘🌼 شما هم برای آبجیی ک ...

فدات شم هر چی از خدا میخوای بهت بده انشالله دلت شاد چشم

من شنیدم چله سوره طه و مریم و یوسف سه تاش باهم بخونی خوبه  و چله احزاب  یا مزمل یا چله ط ...

مرسی عزیزم هر چی از خدا میخوای بهت بده انشالله 

چله سوره یس و زیارت عاشورا شنیدم من

فدات دلت شاد باشه

ان شاا درست بشه اگه از ختمی نتیجه گرفتی ب منم بگو برای کسی می خوام

خانمی اینجا گفتن سوره نور هدیه ب شریفه خانم دختر امام حسن 

من می خوام برای کسی انجام بدم بزات ایت الکرسی می خونم

فدات دلت شاد باشه

قربانت ان شاءالله ی پسر شیرپاک خورده قسمتت شه

خدایا هزاران مرتبه شکر..... الحمدالله رب العالمین❤ خدایا شکرت بعد از دوسال ونیم انتظار جواب دلمو دادی 😍خدایا ب حق بزرگیت دخترم سالم وصالحه دنیا بیادالهی آمین.....خدایا دل همه ی منتظرا رو شادکن الهی آمین.....خدایا شفای خانوادمم از خودت میخوام ناامیدم نکن ❤❤التماس دعا از هرکسی که میخونه امضام رو......