2777
2789
عنوان

باز شدن بخت

| مشاهده متن کامل بحث + 1451 بازدید | 84 پست
ان شاا درست بشه اگه از ختمی نتیجه گرفتی ب منم بگو برای کسی می خوام خانمی اینجا گفتن سوره نور هدیه ب ...

هر چی از خدا میخوای بهت بده انشالله 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
من شنیدم چله سوره طه و مریم و یوسف سه تاش باهم بخونی خوبه  و چله احزاب  یا مزمل یا چله ط ...

من همه ی اینا رو با هم اانجام دادم تو اون سال نتیجه ندیدم 

تا خدا نخواد نمی شه انگار

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آیت الکرسی خیلی خوبه عزیزم 

فدات شم انشالله دلت شاد باشه 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
فدات شم خیر ببینی خعلی سخته آدابش

خواهش عزیزم نمیدونم بخدا بزن نت ببین چطوریه اونیکه تاپیک زده بود میگفت نائب گرفتم اینو خونده بختش باز شده،باز ی خانم دیگه میگفت خودش هر حاجتی داشته نیت میکرده فکنم حضرت عباس قسم میداده گریه میکرده ب مصیبتای حضرت عباس بعد ی پونصد تومن یا هزار تومن حتما یکی از این دو مبلغ نیت میکرده نگه میداشته ک سال بعد تاسوعا ب پرچم ببنده

میشه واسه حاجت دلم دعا کنی؟اگه دعام ♥️♥️
قربانت ان شاءالله ی پسر شیرپاک خورده قسمتت شه

هرچی از خدا میخوای بهت بده انشالله 

خدا از دهنت بشنوه 

خواهش عزیزم نمیدونم بخدا بزن نت ببین چطوریه اونیکه تاپیک زده بود میگفت نائب گرفتم اینو خونده بختش با ...

وایی مرسی عزیزم قربونت برم خدا خیرت بده انشالله دلت شاد 

اسی سن من بیشتر از دوبرابر شماست به این تجربه رسیدم هر چیزی بزور از خدا بخوای برات بد میشه اگه منو تو چند ساله بنده خدایم اما خدا از ازل خدا بوده پس اون بهتر ازما صلاح و مصلحت مارو میدونه من دخترم سنش بیشتر از شماست بزور و مخالفت من ازدواج کرد بهد از چهار سال طلاق گرفته  میگه ایکاش بحرفت گوش داده بودم همیشه دعا کن هر چی صلاحته همون بیاد پیش پات  انشالله 

نذری شله زرد واسه امام حسن هم خیلیا حاجت گرفتنا

نذر کن بگو اگه ی ازدواج و شوهر خوب نصیبت بشه تا چندسال نذری شله زرد بدی ۲۸صفر

گفتی که پس از سیاهی رنگی نبود! ؟ پس موی سیاه من چرا گشت سپید...    
فداتم عزیزدلم بختت باز شد منم دعا کن

انشالله چشم 

اسی سن من بیشتر از دوبرابر شماست به این تجربه رسیدم هر چیزی بزور از خدا بخوای برات بد میشه اگه منو ت ...

دلت شاد باشه به حق امام حسین 

میگن دعای توسلو هر روز بخونی و مداومت داشته باشی حاجت روایی میاره چله ی دعای توسل و زیارت عاشورا بر ...

مرسی عزیزم قربونت برم خدا خیرت بده انشالله دلت شاد 

نذری شله زرد واسه امام حسن هم خیلیا حاجت گرفتنا نذر کن بگو اگه ی ازدواج و شوهر خوب نصیبت بشه تا چند ...

واییییییی عزیزم مرسی فدات بشم