2777
2789
عنوان

میترسم

115 بازدید | 16 پست

بچه ها من دختر حساسیم وازاین حساسیتم میترسم که بعدها اذیت بشم..

خلاصه قبول دارم که هم لوسم هم زودرنج.

من تودوران عقدم .همسرم مرد خوبیه خداروشکر.ولی من دوست دارم بی مناسبت گاهی بهم هدیه بده ولی نمیده بااینکه بهش گفتما خیلی مستقیم که من خیلی دوست دارم که بهم کادو بدی  وواقعا ازبچگی یکی ازچیزایی که سخت عاشقش بودم‌ کاغذکادوست بااینکه بهش میگم ولی بازم بهم هدیه نمیده ..برام گل میگیره واگه چیزی لازم داشته باشم میخره مثلا بهش بگم مانتو میخوام میریم بازار ومیخریم،پول شارژم واینجور چیزا رومیده ولی فقط فقط تازمانی که من درخواست کنم ولی خودش اهل اینکه هدیه بخره بدون اینکه من بهش بگم نیست  واقعا نمیدونم چراا..وضع مالیش متوسط..ولی نمیدونم چرا نمیخره..یه بار بهش گفتم خیلی منتظر بودم بعد ازسفرش که اومد برام نخرید خیلی دلم شکست برام یه مرجان دریایی که خودش رفته بود کنار ساحل روآورد(ازسفرای قبلیش بود).بعد بهم‌گفت خواستم فلان چیز روبخرم روز بعد رفتم بسته بود ولی برام‌قابل قبول نبود

اززمان نامزدی تاالان هرروز با خودم فکر میکنم که همسرم خسیس اما میگم اگه خسیس بود که شهریه دانشگاهم‌رونمیداد،پول شارژنمیداد،یااینکه مثلا میگم تاحالا وقتی رفتیم خرید اگه چیزی روپسند کردم بهم نگفته که نخر..ولی کمی اهل حساب کتاب هست.درکل از اول نامزدی تاالان فقط دوباربهم هدیه داده اونم یکیش قبل ازعقد بود به مناسبت روزدختر .ویکیش هم بعداز عقد ..حالا من سختمه بااین رفتارش کناربیام..دوست دارم‌گاهی مثلا خودش درحد یه گیره سر برام چیزی بخره ولی نمیخره..

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دوست دارم بدونم چرا نمیخره...همش میترسم بعدازازدواج اخلاقش عوض بشه وواقعا خسیس باشه

اون مث تو به فانتزی بازی اهمیت نمیده ی چیز عادیه و عیب نیست 

چشامو بستمو از کنارش رد شدم چشاشو بست که نبینه من بد شدم 

یکم که بری توزندگی این اخلاقت عوض میشه 

چون خرجهای مهمتری میاد براتون که هدیه گرفتن برات جزئی میشه... ولی تو اگه براش بخری بی‌مناسبت اونم یادمیگیره.. مثلا براش پست کن با پیک سورپرایز شه یاد میگیره... 

خریدم تاثیر نداشت..چندبار...

منم با اینکه عاشق گل هستم و شوهرمم میدونست ،برام نگرفته باورت میشه حتی بهشم گفتم ب جاش کلیییییی خصوصیات خوب داره ،هرچی بخوام برام نه نمیگه حتی تو موقعیتای بد،کلی هم بهم احترام میزاره ،فقط این یه مورد ک گفتم از دوران نامزدی تا الان ک ازدواج کردیم کاری نکرده 

#همسرم💑... #پادشاهِ قلبمه❤... #دلیلِ بودنمهِ😗... #همه وجودمهِ😘... #دلیلِ تپش قلبمهِ❤... 
یکم که بری توزندگی این اخلاقت عوض میشه  چون خرجهای مهمتری میاد براتون که هدیه گرفتن برات جزئی ...

آخه من توهمین‌دوران هم خیلی به فکر جیبیش بودم مثلا دوتایی تصمیم‌گرفتیم عروسی نگیریم ولی به جاش یه عقد خوب گرفتیم.

من براش بی مناسبت خریدم چندبار مثلا سفررفتم سوغاتی براش آوردم..

ماگ واینجور چیزا بهش دادم ولی اون هیجوقت ازاینکارانمیکنه وبهانه میاره

منم با اینکه عاشق گل هستم و شوهرمم میدونست ،برام نگرفته باورت میشه حتی بهشم گفتم ب جاش کلیییییی خصوص ...

ان شاء الله‌که همیشه خوشبخت باشید عزیزم..

من مشکلم این حساس بودن ولوس بودنمه..

ان شاء الله‌که همیشه خوشبخت باشید عزیزم.. من مشکلم این حساس بودن ولوس بودنمه..

انشالله،مرسی عزیزم همچین ،اسی منم خیلی پیگیر بودم اون وقتا خیلیم حساس ،ولی رفته رفته برام عادی شد

#همسرم💑... #پادشاهِ قلبمه❤... #دلیلِ بودنمهِ😗... #همه وجودمهِ😘... #دلیلِ تپش قلبمهِ❤... 
آخه من توهمین‌دوران هم خیلی به فکر جیبیش بودم مثلا دوتایی تصمیم‌گرفتیم عروسی نگیریم ولی به جاش یه عق ...

ببین اونکه برای خرج کردن نه نمیاره 

اگه میگی حساب و کتاب داره خیلیم خوبه مدیریت میخاد زندگی... اگه اینطور نباشه باید بترسی.. اینده نگری خوبه.. 

یه چیز دیگه م بگم که آدما ابراز محبت شون متفاوته... بعصیا کلامی ن باید بگی دوستت دارم تا احساس رضایت کنن. بعضیا با شنیدن احساس رضایت میکنن و...

شوهرت هم اینطوری بهت محبت میکنه که احترام میزاره ... بازم براش بخر هدیه یاد میگیره..