بچه ها من دختر حساسیم وازاین حساسیتم میترسم که بعدها اذیت بشم..
خلاصه قبول دارم که هم لوسم هم زودرنج.
من تودوران عقدم .همسرم مرد خوبیه خداروشکر.ولی من دوست دارم بی مناسبت گاهی بهم هدیه بده ولی نمیده بااینکه بهش گفتما خیلی مستقیم که من خیلی دوست دارم که بهم کادو بدی وواقعا ازبچگی یکی ازچیزایی که سخت عاشقش بودم کاغذکادوست بااینکه بهش میگم ولی بازم بهم هدیه نمیده ..برام گل میگیره واگه چیزی لازم داشته باشم میخره مثلا بهش بگم مانتو میخوام میریم بازار ومیخریم،پول شارژم واینجور چیزا رومیده ولی فقط فقط تازمانی که من درخواست کنم ولی خودش اهل اینکه هدیه بخره بدون اینکه من بهش بگم نیست واقعا نمیدونم چراا..وضع مالیش متوسط..ولی نمیدونم چرا نمیخره..یه بار بهش گفتم خیلی منتظر بودم بعد ازسفرش که اومد برام نخرید خیلی دلم شکست برام یه مرجان دریایی که خودش رفته بود کنار ساحل روآورد(ازسفرای قبلیش بود).بعد بهمگفت خواستم فلان چیز روبخرم روز بعد رفتم بسته بود ولی برامقابل قبول نبود
اززمان نامزدی تاالان هرروز با خودم فکر میکنم که همسرم خسیس اما میگم اگه خسیس بود که شهریه دانشگاهمرونمیداد،پول شارژنمیداد،یااینکه مثلا میگم تاحالا وقتی رفتیم خرید اگه چیزی روپسند کردم بهم نگفته که نخر..ولی کمی اهل حساب کتاب هست.درکل از اول نامزدی تاالان فقط دوباربهم هدیه داده اونم یکیش قبل ازعقد بود به مناسبت روزدختر .ویکیش هم بعداز عقد ..حالا من سختمه بااین رفتارش کناربیام..دوست دارمگاهی مثلا خودش درحد یه گیره سر برام چیزی بخره ولی نمیخره..