2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من چله حق شناس رو  گرفتم  حاجت نگرفتم..خدا بخواد میشه خواهر جان هرچی دعا وچله بگی من گرفتم واسه دیگران هردعایی میکنم میگیره ولی واسه خودم نه😢

خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین      ❤❤❤

من یه نائب میشناسم مادر شهید هستن

واسه خودمم نائب شدن و حاجت گرفتم

شنیدم جاهای دیگه خیلی گرون میگیرن

ولی این خانم ۳۵۰ تا ۴۰۰ (دقیق نمیدونم) میگیره 

میتونی نصفش رو اول چله و نصفشو بعد از چله بدی

اگه دوست داشتی معرفی کنم

من چله حق شناس رو  گرفتم  حاجت نگرفتم..خدا بخواد میشه خواهر جان هرچی دعا وچله بگی من گرفتم ...

میشع برا خونه دار شدنمون دعا کنی‌مهربون 

«ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»•♥️⃟♡                ❤۱۴۰۱/۷/۱۸
من چله حق شناس رو  گرفتم  حاجت نگرفتم..خدا بخواد میشه خواهر جان هرچی دعا وچله بگی من گرفتم ...

سلام آبجی جان😢😢 نیاز به دعا دارم هر دعایی صلواتی ذکری خودت میدونی اسمم مریم دعا کن علی عاشقم بشه دلش نرم بشه برام و مال هم شیم باهم ازدواج کنیم دعا کن واقعا از ته قلبش منو بخواد وبیاد  جلو😭😭😭😭 معجزه میخوام😔😔😔😔😔

معجزه در لحظه اتفاق میفته...آماده باش
عالی میشه همزمان میتونیم شروع کنیم؟

عزیزم من الان عادت ماهانه شدم روز اولمه. 

تا 7 روز طول میکشه، بعدش میتونم براتون نایب بشم. 

تت 23 روز هم پاکم. 

بعد 23 روز ک عادت شدم، شما میتونی برام نایب بشی؟ 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز