2777
2789
عزیزم من الان عادت ماهانه شدم روز اولمه.  تا 7 روز طول میکشه، بعدش میتونم براتون نایب بشم.&nbs ...

حتماااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

حتماااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

گلم میخوای با اینحال حتماااا تو فکر ی نایب باش. 

ممکنه من بعد نتونم و شرمنده تان بشم. 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

میشه برا من دعا کنی ب حاجتم برسم😢

انشاالله بحق این شب عزیز حاجت دلت رو هرچی زودتر از خدا بگیری

خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین      ❤❤❤
سلام آبجی جان😢😢 نیاز به دعا دارم هر دعایی صلواتی ذکری خودت میدونی اسمم مریم دعا کن علی عاشقم بشه د ...

سلام گلم ان شاالله بحق آبروی فاطمه زهرا به مراد دلت برسی و هرچی از خدا میخوایی بهت بده  فردا نذر دارم برات دعا میکنم وبه یادتم مریم جان

خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین      ❤❤❤
میشع برا خونه دار شدنمون دعا کنی‌مهربون 

ان شاالله بحق این شب عزیز به زودی زود خونه دار بشی و به خوشی وسلامتی اسباب کشی کنی بری خونه خودت 

ان شاالله بحق این شب عزیز به زودی زود خونه دار بشی و به خوشی وسلامتی اسباب کشی کنی بری خونه خودت&nbs ...

میسی مهربونممممممم😍😍😍

«ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»•♥️⃟♡                ❤۱۴۰۱/۷/۱۸

سلام ادرس کانالشون رو میدی ؟

نوشته بود:؛:؛:؛:کسایی که تو سرنوشت هم باشن، به همدیگه برمیگردن.شاید دور باشن، شاید دور بشن، شاید دیر همو پیدا کنن اما بالاخره میرسن ...♤♤                                        عجیب نیست که یک کتاب بعد از چندین‌بار خوانده شدن، چاق‌تر می‌شود!انگار چیزی لابلای صفحه‌ها جامی‌ماندچیزهایی مثل، احساسات، افکار، صداها...^
من یه نائب میشناسم مادر شهید هستن واسه خودمم نائب شدن و حاجت گرفتم شنیدم جاهای دیگه خیلی گرون میگی ...

سلام. لطفا به من معرفی می‌کنید

مرسی که زندگی م رو ازین رو به اون رو کردی.....