2777
2789
عنوان

نی نی سایت مریضم کرده مریض واقعی

432 بازدید | 45 پست

کلا همش حس میکنم همه اطرافیانم دارن بهم خیانت میکنن 

حس میکنم داییم عاشق اونیکی زنداییمه،مامانم عاشق عمومه،بابام عاشق زنداییمه،زنعموم عاشق بابامه و خلاصه بگم که کلا تو یه جمعی می‌شینم اینقد به نگاههای افراد بهم توجه میکنم ک این افکار میاد سراغم

سر این مشکلم یکی رو که واقعا دوسم داشت از دست دادم 

می‌دونم در آینده هم باعث میشه خیلی آسیب ببینم چیکار کنم من الان؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو ذهنت یه جم تی وی داری :| دمت گرم 

کاربرهای آقا و کاربرای زبون کاکتوسی و یبس ریپلای نکنن   ‌‌‌    ای شرقی غمگین تو مثل کوه نوری نذار خورشیدمون بمیره          تو مثل روز پاکی مثل دریا مغروری نذار خاموشی جون بگیره ♡

واقع‌نم مریض و بی جنبه ای ...من ۵ سال این جام ...اصلا هر چی تعریف میکنن ب چپمه....

مطمن باش ۷۰ درصد تاپیک ها سرکاریه

یاد گرفتم به خودم احترام بذارم تا همواره مورد احترام و عنایت قرار بگیرم بهترین لباس و بهترین ادکلن مختص مصرف روزانه منه...بهترین ظرف ها و بهترین خوراکی ها برای خودمه مهمان جای خود....موهام هر روز شونه شده و با کوچکترین مریضی به خودم میرسم این تن منه با ارزش ترین دارایی که دارم و همیشه عاشق خودم میمونم تا عاشقم باشن♥️یاد بگیریم خود را دوست داشته باشیم 

ببین حقیقتش منم همینطوری شدم به نظرم اینجا آدم و مریض میکنه من از موقعی که اومدم اینجا همش شکاک شدم به همسرم بیچاره

با شلوارک میری تو آسانسور عکس میگیری لوکیشن میزنی دبی؟  پشت سرتو نگا کن نوشته استیل البرز ..  در آسانسور بزنه به کمرت ملعووون⁦O_o⁩                                                                                                                 من جواب « چه خبر » اولی رو بزور میدم بعد تو  میگی « دیگه چه خبر » ؟؟؟!!    

مگه جم تی ویه😂اینجا خیلی از مطالب زایده ذهن نویسنده هاست

پناه میبرم به خدا از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده ام... در سرزنش کردن محتاط باشیم وقتی نه از دیروز کسی خبر داریم و نه از فردای خودمان...💙
2790
2778
2791
2779
2792