2777
2789
عنوان

نی نی سایت مریضم کرده مریض واقعی

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر دیدا متفاوته.من احساس میکنم نی نی سایت بزرگم کرده.

شما کم سن و سالی ب نظرم این سایت از ظرفیت وجودت بیشتره تاثیر منفی گرفتی.

کاربریتو حذف کنی بهتره

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ

من فقط غمگین میشم بخاطر وضعیت مالی مردم

وقتی میخوام یه لیوان آب هم بخورم کوفتم میشه😓💔

ولی خیانت و این چیزا دیگه بستگی به طرف خودت داره

ربطی نداره به اینجا😂😂😂

گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️ البته لازم نیست کسی امضای منو بهم یادآوری کنه(چون فضولی هم کردار ناپسندیه😉😊) (کاربر قدیمی)                             عشقهام👈🏻پسرم و همسرم 😍😍❤️❤️
چقدر دیدا متفاوته.من احساس میکنم نی نی سایت بزرگم کرده. شما کم سن و سالی ب نظرم این سایت از ظرفی ...

خب آره قطعا پخته تر می‌کنه آدمو 

بنظرت بعد این تاپیکای مثبت برم بهتر نیس؟تا بخوام کاربریمو حذف کنم

یاد فیلمها ترکی افتادم

دختر بور چشم  آبی......اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 
ی دوسه ماه بعد حالتو میپرسم  البته آدما باهم فرق دارن شاید من زیادی تاثیر پذیرم

من خیلی وقته اینجام فقط قبلش کاربر خاموش بودم 😂اهمیت نده ۵تا انگشت مثل هم نیستن که خیلی از تاپیکای اینجا هم سرکاریه

من فقط غمگین میشم بخاطر وضعیت مالی مردم وقتی میخوام یه لیوان آب هم بخورم کوفتم میشه😓💔 ولی خیانت ...

نه خب ربط داره 

یعنی همه آدمایی ک میشناسم دونه دونه عاشق همن😔😂

نه خب ربط داره  یعنی همه آدمایی ک میشناسم دونه دونه عاشق همن😔😂

عجب😂😂😂🤦🏼‍♀️

گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️ البته لازم نیست کسی امضای منو بهم یادآوری کنه(چون فضولی هم کردار ناپسندیه😉😊) (کاربر قدیمی)                             عشقهام👈🏻پسرم و همسرم 😍😍❤️❤️
خب آره قطعا پخته تر می‌کنه آدمو  بنظرت بعد این تاپیکای مثبت برم بهتر نیس؟تا بخوام کاربریمو حذف ...

ن شما کلا تاثیر پذیریت بالاس.خوبه ک شخصیتت رو بسازی بعد وارد این محیطا بشی.در ضمن زمان ازدواجت ک رسید حتما از مشاوره کمک بگیر ک بعدا بعنوان یه فرد شکاک ب همسر تاپیک نزنی.موفق باشی

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ