2777
2789
اگه شبیه هندیا هستن یعنی پشتونن  طالبان پشتون هستن😐

اره پشتو هستن

خب باشن من چیکار این چیزاشون دارم

ب قول ماریا تو سریال معصومیت از دست رفته میگفت مذهب عشق مسیحی و یهودی و اسلام و زرتشت نمیشناسد🤪😁😂

با افتخار طرفدار شر اعظم(ش.ن)😎🌹🦅حامی حیوانات🐶❤️متنفر از کسایی که ادعای دین داری دارن و ریا میکنن😏✋🏻ریپلی جر و دعوایی بزنی بدجور ضایع میشی پس شاخ نشو😂شیرازی اصییییل😻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره پشتو هستن خب باشن من چیکار این چیزاشون دارم ب قول ماریا تو سریال معصومیت از دست رفته میگفت مذه ...

ولی ای کاش با ی شیعه ازدواج میکردی مهمم نیس از کدوم کشور

ولی ای کاش با ی شیعه ازدواج میکردی مهمم نیس از کدوم کشور

مهمه مگه؟

با افتخار طرفدار شر اعظم(ش.ن)😎🌹🦅حامی حیوانات🐶❤️متنفر از کسایی که ادعای دین داری دارن و ریا میکنن😏✋🏻ریپلی جر و دعوایی بزنی بدجور ضایع میشی پس شاخ نشو😂شیرازی اصییییل😻
واسه من شیعه بودن خیلی مهمه  طرف پولداره؟

خوبه وضع مالیشون

مال خود کابل هستن

وای اگه بدونی چقد خوبه فکر شیعه بودنم از سرت میوفته🥺😻ینی آنقدر ک این پسر مهربونه من تو عمرم ندیدم بخدا

تحصیلات داره؟

دانشجوعه

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792