2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت ایرانی هستی؟

اره 

با افتخار طرفدار شر اعظم(ش.ن)😎🌹🦅حامی حیوانات🐶❤️متنفر از کسایی که ادعای دین داری دارن و ریا میکنن😏✋🏻ریپلی جر و دعوایی بزنی بدجور ضایع میشی پس شاخ نشو😂شیرازی اصییییل😻
چند سالته؟ نامزد کردین؟ 

۲۰سالمه

ن نکردیم چون نامزدی اونا عقد هست ما هنوز نمیخاسیم عقد کنیم 

سنی هستن صیغه محرمیت ندارن

با افتخار طرفدار شر اعظم(ش.ن)😎🌹🦅حامی حیوانات🐶❤️متنفر از کسایی که ادعای دین داری دارن و ریا میکنن😏✋🏻ریپلی جر و دعوایی بزنی بدجور ضایع میشی پس شاخ نشو😂شیرازی اصییییل😻
عزیزم ایرانی تاحالا ب بچه سه ساله تجاوز نکردع؟

کلی گفتم ایرانی داریم از اونا بدتر ولی کلا میگم بودنشونم اونقدری ب نفع ما نیس

تو با من چه کردی ک نگاهی جز نگاهت بر دلم معنا ندارد..
۲۰سالمه ن نکردیم چون نامزدی اونا عقد هست ما هنوز نمیخاسیم عقد کنیم  سنی هستن صیغه محرمیت ندار ...

خودت شیعه ایی؟ ولی عزیزم شیعه هاشون خیلی ب نا نزدیکترن تا سنی هاا

خودت شیعه ایی؟ ولی عزیزم شیعه هاشون خیلی ب نا نزدیکترن تا سنی هاا

اره شیعه م

شما هر چی میخواید اسمشو بزارید ولی بودنشون تو ایران هم همچین سودی ب حال ما نداره و ضرر هم داره  ...

چندروز پیش ی افغانی قصاب تو مشهد سر ی دختر بچه رو بریده بود😭😭بعد همسایه ها فهمیده بودن جوریییی صدنفری ریخته بودن روش تیکع تیکع ش کردن حیوانو

آدما تو تاریکی از تنهایی نمیترسن ازینکه تنها نباشن میترسن:)
نمیدونی از کدوم قومن؟  اطلاعات زیادی دارم، در موردشون میتونم کمکت کنم

نه خیلی نمیپرسم ازش بیشتر درمورد رسم و ایناشون برام جالبه سوال میکنم خوشم میاد شبیه هندیا هستن

چندروز پیش ی افغانی قصاب تو مشهد سر ی دختر بچه رو بریده بود😭😭بعد همسایه ها فهمیده بودن جوریییی صدن ...

😔😔😔😔😔😔😔جالبه ک خیلیا از هم وطنا خودمون سنگشونو ب سینه میزنن 

تو با من چه کردی ک نگاهی جز نگاهت بر دلم معنا ندارد..