2777
2789

هم تو دلم زود قضاوت کردم هم اینکه ضایع شدم هم اینکه یه خاطره خنده دار تو ذهنم ثبت شد.

رفتم از این مغازه های هایپر ارگانیک خرید کردم ،یدونه قرص خونساز برا کم خونیم گرفتم یه بطری آب انار و یه مقدار کشک محلی چون ویارمه....میخاستم حساب کنم ک دیدم یه خانومه برا پسرش یه بسته بسکوئیت برداشته میخاسته کارت بکشه ولی هرچی کارت میکشید حسابش میزد موجودی ناکافی....

فروشنده هم حاضر نبود پس بگیره چون بسته بسکوییته باز شده...بعد یه اقایی گف من حساب میکنم فک کردم بسته بسکوییت خانومه رو میخواس حساب کنه ک دیدم دسشو گذاشت رو خریدای خودش ،تو دلم گفتم خیر سرش با اون قیافه ی مذهبی ک برا خودت درست کردی واقعا سختته ۱۷ تومن پول بسکوئیت خانومه رو حساب کنی...رو کردم به خانومه گفتم عزیزم نگران نباش خودم حساب میکنم خانومه کلی ازم تشکر کرد بسته بسکوئیتشو برداشتو رفت....بعد من میخاستم خریدامو حساب کنم ک ب فروشنده گفتم یادت نره بسکوئیت خانمه رو هم حساب کنی....

ادامه پست بعدی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!

بعدششش

میگن تو بهشت 🏞یه ظرف بزرگ سیب زمینی سرخ کرده میزارن جلوت 🍟هربار که برمیداری یه فرشته دستتو ناز میکنه🧚‍♀️ میگه زیاد درست کردم 😍واسه ی خورشت هم نیست☺ با خیال راحت بخور😋😇 (جدید نیستم دوبار ترکیدم😒)

فروشندهه گفت اون اقاهه حساب کرد،منم بش گفتم واقعا؟چرا به خانمه نگفتی آخه کلی ازم تشکر کرد بم گف چون اقاهه با اشاره بم گف ک یواشکی حساب کن طوری ک کسی نفهمه....تو دلم کلی از خودم خجالت کشیدم ک اون مرد رو زود قضاوت کردم....حالا جای خنده دارش اینجاست ک میخاستم کارت بکشم کارت من موجودی نداشت...منو فروشنده کلی خندیدیم...

حتما کارتت پول نداشت

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
فروشندهه گفت اون اقاهه حساب کرد،منم بش گفتم واقعا؟چرا به خانمه نگفتی آخه کلی ازم تشکر کرد بم گف چون ...

اوه . اینجاست که می گن قضاوت نکنید 

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!

چه مرد انسانی بوده،دستش درد نکنه

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨

زنگ زدم شوهرم ک اونورتر پارک کرده بود بش گفتم بم کارتی دادی ک موجودی نداره گف مگه خریدات چقد شد بش گفتم ۷۸ تومن گف خب الان خودم میام حساب میکنم(چون ب شوهرم گفته بودم قرص خونساز میخام بخرم و میدونستیم قیمتش۲۰ تومنه برا همین کارت با موجودی خیلی کمشو بم داده بود)