2777
2789
 موضوعش چیه

راجب موفقیت تو کار و زندگی و نصحیتها و توصیه ها از زبان دارن هاردی

کاربری دست دو نفره🤍 پس کار آگاه بازی در نیارید  .‌.اگ ریپ زدی دیدی جوابتو ندادم بدون برا شعور و فرهنگ خودم احترام قائلم و نمیخوام بخاطر تو ب خودم بی احترامی کنم و گرنه هزاررررتا جواب برا گفتن دارم نگران نباس 
چون بستگی داره مثلا ادم برای پدرش میخواد کادو کتاب بده یه کتاب میده برای شوهرش یه سبک کتاب دیگه

عزیزم برای همکار البته رده شغلیش بالاتر از منه 

مثل بابای کارمندان هستن خیلی خوب و مهربان هستن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه همکارا بهم کادومیدن؟ شوهرمنم مهندسه کادو بگیره شرحه شرحش میکنم    

تو شرکت ما مرسوم هست تو تولدها یا مناسبتها کادو میدن البته روابط رسمی هست 

ایشون مسئول بادستی ما هست کرونا گرفتن 

همکارا گل فرستادن براشون 

من میخوام کتاب بفرستم حال عمومیشون خوبه درگیری ریه نداشتن

عزیزم برای همکار البته رده شغلیش بالاتر از منه  مثل بابای کارمندان هستن خیلی خوب و مهربان هستن

این رمانی که گفتم خیلی زیباست اولش با گفتن خاطرات کودکی پسری افغانی که پدرش ادم خوب و قدرتمندی بوده شروع میشه تا کارهای اشتباهش و شروع جنگ در افغانستان مهاجرتش البته تعریف ماجرا های کودکیش ربطی به جنگ نداره کلا زیباست من نصفش رو خوندم و مشتاقم ببینم چی میشه

بدون امضا!
تو شرکت ما مرسوم هست تو تولدها یا مناسبتها کادو میدن البته روابط رسمی هست  ایشون مسئول ب ...

عزیزم توکارخونه همسرمنم مرسومه 

ولی خوب رسم کاملاااا غلطیه 

اگه ماایرانیامتوجه میشدیم فضای کاریه فضایه رسمیه وفقط باید کارکرد الان اینجام میشد مثل المان

🍦

کیمیاگر . بادبادک باز . شازده کوچولو

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!
این رمانی که گفتم خیلی زیباست اولش با گفتن خاطرات کودکی پسری افغانی که پدرش ادم خوب و قدرتمندی بوده ...

آخرش و بگم بیمزه کنم؟😆😅

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            
من اصلا نمیپسندم این حرکاتو همسرمنم مهندس هستن ومدیر وکلییی زیر دست دارن یه خانوم ازین کارابکنه خانو ...

والا تو شرکت ما عادیه در مناسبتها کادو میدن

این مدیر ما متاهل هست 

همکاران ما اکثرا اقا هستن که گل فرستادن من روم نشد گل بفرستم 

ایشون روز دختر خودش برای من شال گرفته بود خانومش منو میشناسه زنگ زد گفت رنگشو نپسندیدی ببر عوض کن

سو برداشت نمیکنند 

ولی به نظرم گل به درد نمیخوره دوروزه خراب میشه 

شازده کوچولو سرشار از حس های قشنگه🥺

اره . خیلی لذت بخش خوندنش . من به چند نفرم کادو دادمش

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!