2777
2789
بادبادک باز رمانی زیبا و پرفروش در امریکا به نویسندگی خالد حسینی که افغانی هست و قلمش حرف نداره👌 ر ...

حتما خودم میخونم اینطور شما تعریف کردی علاقمند شدم

دقیقا دقیقا دقیقا به خدا فقط این مسائل توکشورای جهان سومی هست  من المان رفتم محیط کارشون وببین ...

اصلا ظرفیتش در کشور ما نیست خانم و آقای همکار بهم کادو بدن چه معنی میده ، همش هم با توجیه مث داداشمه جای خواهرمه همین بابامه عین مامانمه 

مخالف شدید حضور آقایون در سایت   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا دقیقا دقیقا به خدا فقط این مسائل توکشورای جهان سومی هست  من المان رفتم محیط کارشون وببین ...

ایشالا قسمت ما هم بشه بریم المان 

منم موافق نیستم 

مثلا همکارهای ما دیروز دوسه تاشون گل و شیرینی خریدن بردن اخه کی میره عیادت بیمار کرونایی .

یکیشونم از اسنپ فرستاده براشون خونش 

من دیدم تنها موندم به نظر خودم گل جالب نیست باز کتاب بهتره 

حالا بازم باید فکر کنم 

هنوز یکی از خانم ها سوپ پخته بود برده بود البته اون خانم متاهله

هرجورراحتی

فعلا تنها فکری که به ذهنم رسیده خریده کتابه 

بهتر از گل و شیرینی و .. 

البته گفتم ایشون مهندسن من خودمم مهندسم 

بقیه همکارا یا رفتن عیادت یا گل فرستادن من هنوز اقدامی نکردم حالا 14 روز خونن یه فکری باید بکنم

ایشالا قسمت ما هم بشه بریم المان  منم موافق نیستم  مثلا همکارهای ما دیروز دوسه تاش ...

یا خدا ، این سوپ دیگه چه سمی بود ، جسارتا شوهر خانومه خیلی سیب زمینی تشریف داشته چه معنی میده اخههههه

مخالف شدید حضور آقایون در سایت   
یا خدا ، این سوپ دیگه چه سمی بود ، جسارتا شوهر خانومه خیلی سیب زمینی تشریف داشته چه معنی میده اخهههه ...

باور کن منکه خانمم خوشم نیومد از اینکارا . با شوهرش رفته بود اتفاقا

من جای زن مدیرمون بودم یه چیزی میگم ولی تشکر کرده بود