2777
2789
دیوان حافظ نفیس

عالی تر از این نداریم

مثنوی هم عالیه

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون بستگی داره مثلا ادم برای پدرش میخواد کادو کتاب بده یه کتاب میده برای شوهرش یه سبک کتاب دیگه

میگه همکارش بابا

پرسید اسم مستعار؟با صداقت جواب دادم ندارم، این شد که اسم کاربریم شد ندارم(از بس پرسیدین اینجا جواب دادم😁)تازه قبلا ندارم خالی بود،بعد از مدتها اومدم سایت دیدم چندتا عدد اومده جلوش
همسرته یا پدرت

همکار یا مدیر 

متاهل هستند کرونا گرفتن دو سه هفته باید خونه باشند یک سری از همکاران براشون گل فرستادن 

من میخوام کتاب بخرم بفرستم 

اهل مطالعه هستن 

من تو کتابخونشون کتاب تخصصی دیدم ولی میخوام کتاب غیر تخصصی بفرستم

همکار یا مدیر  متاهل هستند کرونا گرفتن دو سه هفته باید خونه باشند یک سری از همکاران براشون گل ...

من اصلا نمیپسندم این حرکاتو همسرمنم مهندس هستن ومدیر وکلییی زیر دست دارن یه خانوم ازین کارابکنه خانوم خونش پای خودشه محل کارفقط واسه کاره به نظرم شمام بیخیال شو

🍦
من تا حالا اثار ایشونو بخوندم  شغل این اقا مهندس هست به نظرتون مناسب باشه

شعر واسه همه کار امده به نظرم تنها موضوعیه که نه سن داره نه جنسیت نه شغل.حالا از هر شاعری که دوس داری 

همکار یا مدیر  متاهل هستند کرونا گرفتن دو سه هفته باید خونه باشند یک سری از همکاران براشون گل ...

بادبادک باز رمانی زیبا و پرفروش در امریکا به نویسندگی خالد حسینی که افغانی هست و قلمش حرف نداره👌

رمان قشنگیه بفرستی برای همکارت عاشقش میشه سبکش درام تاریخی هستش

بدون امضا!