2777
2789

خودم گفتم خان بر سرم الان یادم میوفته میخوام خودمو جرررر بدم😷😷🤕🤕🤕🤕

لحظه ی دیدنت انگار که یک حادثه بود 🖤🤍حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت 🖤🤍سیب را چیدم و در دلهره ی دستانم🖤🤍سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت🖤🤍 تا سه بس بود که بشمرد و در دام افتد🖤🤍گفت ..یک گفت ..دو افسوس سه را دوست نداشت 🖤🤍من تو خط موازی ..؟ نرسیدن..؟هر گز دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت 🖤🤍درس منطق  نده دیگر تو به این عاشق که  🖤🤍 از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🖤🤍تو میتوانستی به چشمانم نگاه کنی و گلویم را با چاقوی تیز بُبری و من میتوانستم در آخرین نفس  از تو بخاطر خونی شدن دستهایت معذرت بخواهم ......🖤🤍 تاریخ در شب با الکل و زن نوشته شد 🤍🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دروغی که شنیدم این بود که زنی که به بچش شیر میده حامله نمیشه ‌‌‌...و این دروغ باعث شد مامانم ناخواسته باردار شه 

دانشجو روان شناسی🧠 .تاپیک هام در مورد روانشناسی هست دوست داشتی سر بزن🧡

دوستم میگفت خاستگارا میان دم خونمون گریه میکنن،ماماناشون زنگ میزنن گریه میکنن ک منو بدن بهشون

چقدر خوبه که با کاربرای دیگه خوب حرف بزنیم   واگه با نظرشون مخالفیم یا تاپیکشونو دوست نداریم ریپلای نکنیم و وارد تاپیک نشیم،اینجوری ناخودآگاه دل کسیم نمیشکنیم  

شوهرم ادم دروغگویی هس 

تمام دروغ های عجیب وغریب از اون میشنوم جوری که ادم نمیدونه بخنده گریه کنه بچه هم دروغاش میفهمه 😐

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛
دروغی که شنیدم این بود که زنی که به بچش شیر میده حامله نمیشه ‌‌‌...و این دروغ باعث شد مامانم ناخواست ...

اینو منم شنیدم خیلیا با این حرف فکر کنم ناخواسته حامله شدن  

نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو

یکی از هم مدرسیامون دماغش چسب داشت بعد یکی از فامیلاشون ک فامیل رفیق‌ماهم میشد رو دید گف دندونشو جراحی کرده😐

Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤

اخریش این بود ک امروز فهمیدم پدرشوهرم رفته گفته ک من

گفتم شوهرم عمدا پولمو نمیده و میخاد بالا بکشه

گفتم من گفتم شاید لج کنه نده وگرنه همچین ادمی نیست ک پولمو پس نده

پسر غیرتی دوس دارین؟اون پسره ک زنشو کشت الان دیگه مجرده⛔🚫
دروغی که شنیدم این بود که زنی که به بچش شیر میده حامله نمیشه ‌‌‌...و این دروغ باعث شد مامانم ناخواست ...

این دروغ نیست. باور اشتباهه. اون کسی که گفته خودش هم فکر میکرده درسته 

دروغ یعنی آگاهانه خلاف واقعیت حرف بزنی. 

یه کاربری اسکرین شات از واتس اپ گذاشت .ضایع شد .خیلی عجیب تا آخر تاپیکش داشت ماسمالیزیشن میکرد سوتیش رو ...

بعدم تاپیکش را داد نی نی یار حذف کردن که تو تاریخچه دروغگوییش ثبت نشه 😂

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

این دروغ نیست. باور اشتباهه. اون کسی که گفته خودش هم فکر میکرده درسته  دروغ یعنی آگاهانه خلاف ...

حالا اینارو ولش کن اره درست میگین ‌..شما خیلی کاربرقدیمی هستین😍😍😍اولین نفرین دیدم پیجتون خیلی وقته نگه داشتین 😁😍😍

دانشجو روان شناسی🧠 .تاپیک هام در مورد روانشناسی هست دوست داشتی سر بزن🧡