2777
2789
عنوان

دوست پسرم

351 بازدید | 24 پست

دوستان لطفا کمکم کنین من اوایل امسال با پسری اینستا اشنا شدم باهم حرف زدیم ازم خواستگاری کرد خیلی خوب بود یهویی رفتارش عوض شد و دلیلش رو خیانت خانم یکی از دوستانش اعلام کرد ولی بعدا گف که پدرو مادرم میدونن من چی کشیدم

اینستا !!!

خواستگاری !!!

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شر و ور میگه

چقدر شماهاااا ساده اید

بابا ی ذره مردا رو بشناسید و انقدر ساده دل نباشید

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

کات کن تماممم حماقت منو نکن

از معمولی ھا فرار کنید😁😈.                                                                                                                                    من یہ آدمی ھستم کہ اگر بہ خدام توھین کنی بیشتر دعات میکنم تا معجزہ رو ببینی آرہ عزیزم😉.                                                                                                         توی ھفت زندگی مال منی... 😘

اسم چت اینستا رو میذاری دوس پسر🙄

من از نهایت شب حرف میزنم🌑،و از نهایت تاریکی،و از نهایت شب حرف میزنم،اگر به خانه ی من آمدی ای مهربان برایم چراغ بیاور و یک دریچه که از آن به ازدحام کوچه ی خوشبخت بنگرم😊