2789
عنوان

رفتار مربی

74 بازدید | 5 پست

سلام  کلاس گلیم بافی توی محله امان میرم.

۵ نفر شاگرد هستیم همه متاهل هستن و مسن .من از همه کوچیکترم .

منهم اندازه همه شهریه دادم اما مربی  همه اش با اون خانم مسن ها بیشتر جوره و اشکالاتشون رو رفع میکنه.نیم ساعت اول کلاس با درد دل و خاطرات مهمانی و مادرشوهر و شوهر و خواهر شوهر و بچه و درس بچه ها و حرف شام و ناهار  میگذره.

اشکالاتمم میپرسم با اکراه جوابمو میده  چون از همه جوانترم و مجردم منو بچه حساب میکنه زنگ میزنم جواب منو نمیده فقط با پیامک جواب میده اونم هر نیم ساعت جواب یه پیام رو  میده،اما میشینه با اونا تلفنی رفع اشکال کردن  متوجه هم شدم پول نخ و  لوازم گلیم بافی رو با من گرانتر حساب کرده.

من به اعتبار اینکه قبلا مربی عمه ام بود و عمه ام ازش راضی بود رفتم پیشش.

انگار من شهریه نمیدم و رایگانه که برخوردش با من اینه  کلی ایراد توی بافت منه اما با اکراه جوابمو میده اما میشینه با حوصله جواب اونا رو میده و رفع ایراد میکنه. حالا چون جوانترم و مجردم.

بنظرتون بهش تذکر بدم یا بگم به عمه ام باهاش حرف بزنه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنون عزیزم

شما که داری پول میدی مربی رو عوض کن.

به آموزشگاه هم فیدبک بده که راضی نبودی از مربی . اگر مربی دیگه ای دارن معرفی کنن اگر ندارن آموزشگاه رو عوض کن. 

در کل معلم و مربی نباید احساسات شخصیشون تاثیری روی نحوه تدریس و ارتباط با هنرجو داشته باشه.

مشتری کم بشه حقوق مربی هم کم میشه! باید مشتری رو راضی نکه داره. شما تلاشت رو کردی کافیه.

تا آخر شهریه ای که دادی برو ولی شهریه بعد رو نده. زوری نمیتونی مجبورش کنی باهات خوب رفتار کنه.  نهایت با فشار آموزشگاه فقط تظاهر میکنه. 

عوض کن مربی رو اگر ندارن مربی دوم آموزشگاه رو عوض کن.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
شما که داری پول میدی مربی رو عوض کن. به آموزشگاه هم فیدبک بده که راضی نبودی از مربی . اگر مربی دیگه ...

ممنونم عزیزم که وقت گذاشتید و راهنمایی کردید.

حتما همین کار رو میکنم

شما که داری پول میدی مربی رو عوض کن. به آموزشگاه هم فیدبک بده که راضی نبودی از مربی . اگر مربی دیگه ...

همین یه مربی هست.سه جلسه دیگه ام مونده  اونا رو میرم و بعدش دیگه نمیرم.

وقتی میگم اینجارو نفهمیدم یه جوری نگام میکنه انگار مجانی نشستم سر کلاسش. اگر باهمه اینجور بود میگفتم کلا اخلاقش اینه اما فقط با من اینطوره.این دو جلسه گذشته  خیلیناراحتم کرده طوریکه زده شدم از کلاس رفتن و اشتیاق ندارم برم کلاس.

بازم از راهنماییتون ممنونم