2777
2789
عنوان

مهاجرت

| مشاهده متن کامل بحث + 1441 بازدید | 95 پست

اینم سند و اینم مدرک . چرا این دانشگاه به خودش نمیگه غیر معتبر. اینم غیر انتفاعیه. من همچنان بر نظر خودم مصمم هستم . دانشگاه غیر انتفاعی معتبره . الان شما داری منو اشتباه راهنمایی میکنی

حسبی الله🌹

گفتم که اینا همش دروغه خارج از کشور قبولش ندارن اینو کسی که غیرانتفاعی درس خونده و رفته بهم گفت حتی کارمند های خود دانشگاه بهم گفتن برای خارج از کشور مدرک آزاد و دولتی و پردیس خودگردان معتبره گفت اگه می خوای بری خارج برو آزاد

❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باشه اشکالی نداره ولی گول این دانشگاه غیرانتفاعی ها رو نخورد اگه می خوای بری برو دانشگاه درست حسابی ...

ببین من کارشناسی پیام نور خوندما سطحش خیلی پایین تر از آزاد هستش. ۷ سال هم مشاور بودم

هیچکس هم مدرکم رو نپرسید. ولی به خاطر دلسوزیت ازت ممنونم🌹💞🍃❤☘🍂🌿🌱🙏🙏🙏🙏🙏 

حسبی الله🌹
 چرا باید دانشگاه به مدرک خودش بگه معتبر نیست. بخدا به هرکی بگی باور نمیکنه

چون واقعا معتبر نیست 

آزاد هزار پله از غیر انتفاعی بهتره خود مدیر آموزش دانشگاه سوره گفت اگه می تونی سال دیگه دولتی شرکت یا برو آزاد چون آزاد و دولتی خیلی بهتر از غیر انتفاعی هست

❤️
ببین من کارشناسی پیام نور خوندما سطحش خیلی پایین تر از آزاد هستش. ۷ سال هم مشاور بودم  ه ...

خواهش میکنم ولی برای خارج رفتن و آزمون های استخدامی میپرسن مدرکت چیه اولویت اول بادولتی بعد باآزاده بعد غیرانتفاعی امیدوارم موفق باشی ببخشید کشوندم توی این تاپیک 

❤️