2777
2789
عنوان

مهاجرت

| مشاهده متن کامل بحث + 1441 بازدید | 95 پست
بله بعضی ها متاسفانه اطلاعات غلط میدن و میگن لاتاری یعنی ته خوشبختی و خوش شانسی  لاتاری ینی شم ...

سلام.ی سوال داشتم میشه جواب بدید؟🙏 شما خلبان هستین یا کمک خلبان یا مهماندار؟

ایرانم 💔🖤سراپا اگر زرد و پژمرده اییم  ولی دل به پاییز نسپرده اییم💔چو گلدان خالی لب پنجره  پر از خاطرات ترک خورده اییم😔اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤  اگر خون دل بود ما خورده اییم😢💔 اگر دل دلیل است آورده اییم  اگر داغ شرط است ما برده اییم😔🖤اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤 اگر خون دل بود ما خورده اییم😢اگر دل دلیل است آورده اییم💔 اگر داغ شرط است ما برده اییم😢💔🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام خلبان هستم🙏

ایران خلبان خانم قبول میکنه؟چند تا خلبان خانم تو ایران داریم؟باید چه رشته ایی خوند خلبان یا مهماندار شد؟میشه شرایط خلبان شدن و مهماندار شدن رو بگید؟🙏

ایرانم 💔🖤سراپا اگر زرد و پژمرده اییم  ولی دل به پاییز نسپرده اییم💔چو گلدان خالی لب پنجره  پر از خاطرات ترک خورده اییم😔اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤  اگر خون دل بود ما خورده اییم😢💔 اگر دل دلیل است آورده اییم  اگر داغ شرط است ما برده اییم😔🖤اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤 اگر خون دل بود ما خورده اییم😢اگر دل دلیل است آورده اییم💔 اگر داغ شرط است ما برده اییم😢💔🖤
ایران خلبان خانم قبول میکنه؟چند تا خلبان خانم تو ایران داریم؟باید چه رشته ایی خوند خلبان یا مهماندار ...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3660524/اینجا-خلبان-جواب-میده

پرواز ✈ ورزش🏊‍♀️  سفر 🌏  تئاتر 🎭   سینما 🎬   کنسرت🎸

باید برای مهاجرت مسلط به زبان باشی تافل داشته باشی. ریز نمرات دانشگاهت خوب باشه. روسیه الان بهتر جذب میکنه. معدل دانشگاهیت بالا باشه مثلا حالا از ۱۶ به بالا

حسبی الله🌹
@890890    

خواستم بگم من دانشگاه غیرانتفاعی سوره قبول شدم رفتم از خود دانشگاه پرسیدم گفت مدرک این برای خارج از کشور بدرد نمی خوره 

من نگفتم مدرک دانشگاه آزاد بده گفتم غیرانتفاعی از آزاد بدتره و من میرم آزاد 

هر دانشگاهی که مورد تائید وزیر علوم قابل ترجمه نیست اینو از کسی غیرانتفاعی قبول شده و رفته از ایران پرسیدم که مدرکش توی خارج بدردش نخورد 

❤️
باید برای مهاجرت مسلط به زبان باشی تافل داشته باشی. ریز نمرات دانشگاهت خوب باشه. روسیه الان بهتر جذب ...

خواستم بگم من دانشگاه غیرانتفاعی سوره قبول شدم رفتم از خود دانشگاه پرسیدم گفت مدرک این برای خارج از کشور بدرد نمی خوره 

من نگفتم مدرک دانشگاه آزاد بده گفتم غیرانتفاعی از آزاد بدتره و من میرم آزاد 

هر دانشگاهی که مورد تائید وزیر علوم قابل ترجمه نیست اینو از کسی غیرانتفاعی قبول شده و رفته از ایران پرسیدم که مدرکش توی خارج بدردش نخورد 

❤️
خواستم بگم من دانشگاه غیرانتفاعی سوره قبول شدم رفتم از خود دانشگاه پرسیدم گفت مدرک این برای خارج از ...

خدا نکشتت سر این منو تگ کردی😆😆 من از تاپیک پرطرفدار کجا کشوندی اخه😐

حسبی الله🌹
باید برای مهاجرت مسلط به زبان باشی تافل داشته باشی. ریز نمرات دانشگاهت خوب باشه. روسیه الان بهتر جذب ...

خیلی ممنون ولی من قصد مهاجرت به روسیه ندارم فقط توی تاپیکت جواب منو دادی بعدم قفل کردی خواستم جوابت رو بدم 

که دانشگاه غیر انتفاعی مثل کلاس کنکور میمونه مدرک آزاد خیلی بهتره 

❤️
 خدا نکشتت سر این منو تگ کردی😆😆 من از تاپیک پرطرفدار کجا کشوندی اخه😐

خب داشتی اشتباه راهنمایی میکردی منم جواب رو دادم 

اگه می خوای بری از ایران برو دانشگاه درست حسابی یاآزاد برو یادولتی یا پردیس خودگردان

❤️
خیلی ممنون ولی من قصد مهاجرت به روسیه ندارم فقط توی تاپیکت جواب منو دادی بعدم قفل کردی خواستم جوابت ...

گلم من همه ی تاپیک هام رو فرداش میبندم. نگاه کنی یه تاپیک باز نمیبینی

حسبی الله🌹
خب داشتی اشتباه راهنمایی میکردی منم جواب رو دادم  اگه می خوای بری از ایران برو دانشگاه درست حس ...

چرا باید دانشگاه به مدرک خودش بگه معتبر نیست. بخدا به هرکی بگی باور نمیکنه

حسبی الله🌹
 گلم من همه ی تاپیک هام رو فرداش میبندم. نگاه کنی یه تاپیک باز نمیبینی

باشه اشکالی نداره ولی گول این دانشگاه غیرانتفاعی ها رو نخورد اگه می خوای بری برو دانشگاه درست حسابی درمورد شهریش هم من رفتم پرسیدم باآزاد زیاد فرقی نداره

به خدا دلم میسوزه برای کسایی که میرن غیرانتفاعی اون همه هزینه میکنن بعد زمان استخدام اولویت اول بااون کسی هست که دانشگاه آزاد درس خونده

❤️