2777
2789
عنوان

مهاجرت

| مشاهده متن کامل بحث + 1441 بازدید | 95 پست
ترکیه هم همچین ارزون نیست  دوست من رفته آلانیا  شغلش بلاگری و اینترنتی هست  خونه م ...

باز ترکیه شهر های ارزون تر هم داره قبرس هم خواهرم می‌گفت خوبه البته نمی دونم واقعا خوبه یانه

❤️
کمی طلا دارم که خیلی کمه فکرکنم اگه بتونم خوب کار کنم درس بخونم برای فوق لیسانس یا دکترا بتونم خودم ...

ان شاالله که درست بشه و هرجا تقدیر بهترین هارو برات گذاشته برسی 😍بیای همین جا بگی رفتنی شدی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخوای حساب کنی همه جا گرونه .ولی دیگه دل بزن به دریا وهرچی دوست داریو انجام بده

آخه شرایط مالیم زیاد اوکی نیست همین قدر طلایی هم که دارم بابدبختی و کار زیاد جمع کردم میترسم برم خارج کار پیدا نکنم همه پولم خرج کنم بد بخت تر بشم😞

❤️
آخه شرایط مالیم زیاد اوکی نیست همین قدر طلایی هم که دارم بابدبختی و کار زیاد جمع کردم میترسم برم خار ...

خب اول مطعمن بشو یک کشور خوب انتخاب کن و دقت کن 

بعد دیگه فکر فروش طلا و هرچیزی باش

پسر عموی شوهرم رفته انگلیس الان اونجا زندگی میکنه .اول از ترکیه شروع کرد .کم کم به کشورای دیگه رفت

خوبه پس منم از ترکیه شروع کنم بهتره 

برای تحصیل رفت؟

❤️
ممنون می دونید سن مناسبش چنده ؟

ببین اگه بورسیه میخوای انواعش متفاوته مثلا یک نوع بورسیه ست برای کسایی که خواستار ارشدن و فک کنم نباید بیشتر از 30 یا 34 سال باشن یادم نیست 

برو سایت ملک پور تحقیق کن

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊