2777
2789
عنوان

کسی بچش بریچ بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1218 بازدید | 27 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آرهذسزلرین خیلی راحته.من با حسی بیحس نشدم بعد بیهوش شدم بعدم بهوش اومدم بچمو شیر دادم.از پمپ درد است ...

اها پمپ درد چیه؟

خدایاشُکرت💙بابت پسرم آدریَن💜دخترم دِلوین❤
اها پمپ درد چیه؟

تو اتاق عمل که رفتی بگو واست آماده کنن.مثل یه سرم ب دستت وصل میشه هروقت که درد داری یه دکمه ای هست فشار میدی از طریق اون سرم آرامبخش به بدنت میرسه دردت کم میشه 

لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.
بیا عوض کنیم😂😂😂😂

اگه میشد من از خدام بود 

انقده از زایمان میترسم همش دعا میکنم یطور بشه که سزارینم کنن

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤
چندهفته سزارین کردین؟ چطوری بود؟ چندوقت طول کشید سرپا بشی؟ هنوزم عوارض خاصی داری؟

هفته 39 تمام سزارین کردم از همون بیمارستان هم راه میری من دست تنها بودم از اولش خودم بچه رو نگه داشتم دو سه روز اول موقع بلند شدن از تخت یا سرفه و خنده یه ذره درد داری بعدش اوکیه

تو اتاق عمل که رفتی بگو واست آماده کنن.مثل یه سرم ب دستت وصل میشه هروقت که درد داری یه دکمه ای هست ف ...

اعع چه خوب تاحالا نشنیده بودم

اگه میشد من از خدام بود  انقده از زایمان میترسم همش دعا میکنم یطور بشه که سزارینم کنن

نترس بابا ترس نداره 

هفته 39 تمام سزارین کردم از همون بیمارستان هم راه میری من دست تنها بودم از اولش خودم بچه رو نگه داشت ...

اها مرسی☺❤