2777
2789
عنوان

کسی بچش بریچ بوده؟

1218 بازدید | 27 پست

سلام خانما من الان ۳۶ هفته و ۳ روزمه و هنوز بچم بریچه 

دکتر گفت تا شنبه یکشنبه صبر کنم بعد سونو بدم اگه بریچ بود سزارینم میکنن

این بارداری دووممه و بارداری اولم طبیعی بودم

یخورده از سزارین میترسم 

واینکه میخوام بدونم تا چندهفته میتونم صبر کنم برای برگشتن سر  بچه؟اگه زیاد صبرکنم خطری ندارع؟ مشکلی پیش نمیاد؟

خدایاشُکرت💙بابت پسرم آدریَن💜دخترم دِلوین❤

منم بچه اولم طبیعیبود بچه دومم بریچ بود میخواستن خودشون بچرخونن نذاشتم.فقط گفتم سزارین.چون درد طبیعی کشیدم درد وحشتناکیه

لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که بریچ بود اولی سز شدم

تا چندهفته بریچ بود؟

چند هفته سزارین شدین؟

چقدر اذیت شدی؟ زایمان سزارین چطوریع؟

وای دقیقا مثل من😫😫

36 هفته و 5 روزم هنوز بچم بریچه. اولی طبیعی بودم الان خیلی میترسم نکنه سز شم. کاش خدا کمکمون کنه سفالیک شن من ورزش دارم انجام میدم شما چیکارا میکنید؟ پیاده روی در چه حد دارید؟ 

خداوندا ! اگر جایی دلی بی تاب دلدار است نمیدانم چطور...! اما خودت پادرمیانی کن...

نمیشه یکاری کنیم بچه بریچ بشه😁

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤
منم بچه اولم طبیعیبود بچه دومم بریچ بود میخواستن خودشون بچرخونن نذاشتم.فقط گفتم سزارین.چون درد طبیعی ...

من واقعا اولیو طبیعی زاییدم راحت زاییدم 

اما دومیو میترسم 

شوهرم دوس داره سزارین شم چون بچه اولمون درشت بود تو کانال زایمان گیر کرد رفت دستگاه

من تا هفته 35 بریچ بود بعد برگشت ولی سزارین کردم از چی میترسی خیلی راحته

چندهفته سزارین کردین؟ چطوری بود؟ چندوقت طول کشید سرپا بشی؟ هنوزم عوارض خاصی داری؟

من واقعا اولیو طبیعی زاییدم راحت زاییدم  اما دومیو میترسم  شوهرم دوس داره سزارین شم چون ...

آرهذسزلرین خیلی راحته.من با حسی بیحس نشدم بعد بیهوش شدم بعدم بهوش اومدم بچمو شیر دادم.از پمپ درد استفاده کن دردهات کم میشه

لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.
وای دقیقا مثل من😫😫 36 هفته و 5 روزم هنوز بچم بریچه. اولی طبیعی بودم الان خیلی میترسم نکنه سز شم. ...

دکتر به شما گفته تا چندهفته بریچ باشه سز میشین؟

وای آره من از جراحی میترسم 

خداکنه 

من هرشب پیاده روی دارم تاهرجا که خسته بشم

هرروزم دارم خونمو گردگیری میکنم تحرک دارم اصلا یجا نشینی نمیکنم نمیدونن چرا نمیچرخه