2777
2789

من خودم گوجه را حلقه می کنم و توش را در میارم بعدش مواد درون گوجه را خورد می کنم با نمک و فلفل و پیازجه مخلوط می کنم بعدش حلقه های گوجه را میزارم توی ماهیتابه و از مواد درونش میریزم 

من همان چیزی هستم که هستم و از این بابت شرمنده نیستم...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

غذارو خوش نمک تر میکنم 

بیشتر با نون میدم بهش که چربی و مزه غذا دلشو نزنه 

رب انارو خیلی دوسداره رو اکثر غذاهاش میریزم

ماکاذونی رو شکلی میپزم چون خوردنش براش‌راحتتره

سر سفره حتما مینشونمش 

و هیچ وعده غذایی رو حذف نمیکنم

غذارو خوش نمک تر میکنم  بیشتر با نون میدم بهش که چربی و مزه غذا دلشو نزنه  رب انارو خیلی ...

نه خوش نمک می کنم اصلا خوب نیست،سر سفره همیشه خودش میاد،ظرف ها هم که انواع ظرف رنگی هر چی که بخواد،همیشه هم کنار غذا کلی مخلفات هست

نه خوش نمک می کنم اصلا خوب نیست،سر سفره همیشه خودش میاد،ظرف ها هم که انواع ظرف رنگی هر چی که بخواد،ه ...

اگه به این منوال عادتش بدی پدرت درومده 

مگه برا ما این داستانها بود؟

ما از فرط گشنگی میرفتیم سر سفره میشستیم

من دخترم لج کنه سفره رو جمع میکنم حسسسسابی باهاش بازی میکنم دیگه خودش میگه وای مامان ضعف کردم به منم غذا بده

اگه به این منوال عادتش بدی پدرت درومده  مگه برا ما این داستانها بود؟ ما از فرط گشنگی میرفتیم ...

چی بگم والا