ladynasim مدیر استارتر عضویت: 1400/06/03 تعداد پست: 581 عنوان بچه های بد غذا 79 بازدید | 10 پست ایده ها قشنگ و زیبا بدید برای بچه های بد غذا همراه دستور پختش و تزیینش من همان چیزی هستم که هستم و از این بابت شرمنده نیستم... 1400/07/11 | 16:18 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پسرم93 عضویت: 1397/02/19 تعداد پست: 12723 عزیزم تونت سرچ کن عکس میاد نون تست شکل جغد وجوجه و...تزیین میوههمه هست
ladynasim مدیر استارتر عضویت: 1400/06/03 تعداد پست: 581 من خودم گوجه را حلقه می کنم و توش را در میارم بعدش مواد درون گوجه را خورد می کنم با نمک و فلفل و پیازجه مخلوط می کنم بعدش حلقه های گوجه را میزارم توی ماهیتابه و از مواد درونش میریزم من همان چیزی هستم که هستم و از این بابت شرمنده نیستم...
هلیاجان۶ عضویت: 1400/06/03 تعداد پست: 1466 غذارو خوش نمک تر میکنم بیشتر با نون میدم بهش که چربی و مزه غذا دلشو نزنه رب انارو خیلی دوسداره رو اکثر غذاهاش میریزمماکاذونی رو شکلی میپزم چون خوردنش براشراحتترهسر سفره حتما مینشونمش و هیچ وعده غذایی رو حذف نمیکنم
sdinnnn عضویت: 1400/04/23 تعداد پست: 3376 نصیحت من به شما هیچوقت اصرار نکن به غذاخوردنش بزور بهش نده بزار خودش میلش بکشه بخوره سرسفره انقدر ملچ وملوچ کن بگو به به چه خوشمزست شیرینیجات هم بدغذاش میکنه
هلیاجان۶ عضویت: 1400/06/03 تعداد پست: 1466 من خودم گوجه را حلقه می کنم و توش را در میارم بعدش مواد درون گوجه را خورد می کنم با نمک و فلفل و پیا ... به همین روش تخم مرغم بپزسی خیلی خوب میشه با فلفل دلمه و گوجه
amiralij عضویت: 1399/01/14 تعداد پست: 4544 حتما غذاهاشو خوش رنگ و لعاب درست کن حتما از ظرف غذای مخصوص خودشون استفاده کن حتما غذاهاشو دیزاین کن
ladynasim مدیر استارتر عضویت: 1400/06/03 تعداد پست: 581 غذارو خوش نمک تر میکنم بیشتر با نون میدم بهش که چربی و مزه غذا دلشو نزنه رب انارو خیلی ... نه خوش نمک می کنم اصلا خوب نیست،سر سفره همیشه خودش میاد،ظرف ها هم که انواع ظرف رنگی هر چی که بخواد،همیشه هم کنار غذا کلی مخلفات هست من همان چیزی هستم که هستم و از این بابت شرمنده نیستم...
هلیاجان۶ عضویت: 1400/06/03 تعداد پست: 1466 نه خوش نمک می کنم اصلا خوب نیست،سر سفره همیشه خودش میاد،ظرف ها هم که انواع ظرف رنگی هر چی که بخواد،ه ... اگه به این منوال عادتش بدی پدرت درومده مگه برا ما این داستانها بود؟ما از فرط گشنگی میرفتیم سر سفره میشستیممن دخترم لج کنه سفره رو جمع میکنم حسسسسابی باهاش بازی میکنم دیگه خودش میگه وای مامان ضعف کردم به منم غذا بده
ladynasim مدیر استارتر عضویت: 1400/06/03 تعداد پست: 581 اگه به این منوال عادتش بدی پدرت درومده مگه برا ما این داستانها بود؟ ما از فرط گشنگی میرفتیم ... چی بگم والا من همان چیزی هستم که هستم و از این بابت شرمنده نیستم...