سلام من هم خودم هم همسرم در حال استفاده هستیم، خیلی تاثیر داشته جوری ک خودم رو قسمت کناری سرم یعنی شقیقه زدم، موهای ریز دراومده ک خودم با چشمم میبینم حتی وقتی موهامو شونه میزنم اون موهای ریز ریز میبینم ک بلند شده ، ک همسرم ب شوخی بهم گفت مو نداشتی اومدی خونه من مو داری شدی ولی خب چون بچه شیر میدم ریزش مو پیدا کرده بودم ک الان متوقف شده کاملا چون هم شامپوهای ضد ریزش میزنم هم این تونیک ک توش سلول بنیادی داره، الانم یکی از دوستام دید خیلی رو موهای من تاثیر داشته، خواسته ک از دوستم تهیه کنم براش.09919131397 سوالی داشتی پیام بده تا راهنماییت کنم فقط چون اثرش روی فولیکول های مو هست سه تا شش ماه صبوری میخواد ولی تاثیر میزاره.علت ریزش مو چ ژنتیک باشه چ هورمونی چ ب خاطر استرس و بارداری و شیردهی، چ بیش از حد موهات چرب باشه، نتیجه ازش میگیری.حتی من داخل ابروهام میزنم چون دوست داشتم جاهایی ک خالی شده پر بشه . داخل شامپوهاش عصاره نخود و عصاره حنا عصاره رزماری و کافئین داره، همیشه مامانامون برابر تقویت موهامون حنا و نخود اسیاب شده میزاشتند رو سرمون. تا هفت هشت ماه شامپو داریم چون حجم شامپو هاش بالا، هر کدوم ۴۰۰ میل، پنج تا شامپو داره در واقع دو کیلو شامپو 😅