2777
2789
عنوان

در چه حالید؟ 😊😊😍

628 بازدید | 74 پست

اندیشه یک دارم الان

حوصلشو ندارم🤷🏻‍♀️

هر لحظه ای از عمر من به یاد ایران گذشت... آقایون لطفا درخواست دوستی نفرستید واقعا مایل به معاشرت نیستم. اینجا نظر شخصیمو میگم میتونید باهاش موافق نباشید. معلم زبان هستم مایل بودید میتونید با قیمت منصفانه زبان یاد بگیرید. من لحن شوخی دارم گاهی اوقات چیزایی رو که میگم جدی نگیرید امیدوارم سو تفاهم نشه. ❤️

دراز کشیدم   نیت کردم برم مسواک بزنم ولی حال ندارم 

همه رو میبخشم جز اونی که تو نی نی سایت به بقیه میگه : واقعا دغدغه ات اینه ؟ 🤨 ولمون کن امپراطور پردغدغه :/ دفعه ی بعدی که خیلی امیدوار شدم یه آجر سمتم پرت کن

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

افتضاح اگ میشه اسی برام دعا کن مشکلم تا اخر هفته حل شه دیگه تاقت ندارم😞💔

کاربری که داری امضامو میخونم قلبم بد شکسته💔یه صلوات برای درست شدن مشکلم بفرست شاید خدای من صدای تو رو شنید
در حال خوردن😁 مثل همیشه😐

خخخخ خب منطقیه واسه دو نفر داری میخوری😍😍😍

هر لحظه ای از عمر من به یاد ایران گذشت... آقایون لطفا درخواست دوستی نفرستید واقعا مایل به معاشرت نیستم. اینجا نظر شخصیمو میگم میتونید باهاش موافق نباشید. معلم زبان هستم مایل بودید میتونید با قیمت منصفانه زبان یاد بگیرید. من لحن شوخی دارم گاهی اوقات چیزایی رو که میگم جدی نگیرید امیدوارم سو تفاهم نشه. ❤️

دراز کشیدم

تو دلم یه کوچولو غمه سعی میکنم بخدا بسپرم

میخوام برم تست دینی بزنم حسش نیس

تیکر به وقت معجزه🌱برام دعا کنید معجزه ای ک منتظرشم رخ بده🕊اگه برام دعا کردید بهم بگید خوشحال میشم❤🌱