2789
عنوان

در چه حالید؟ 😊😊😍

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 74 پست
عصر می‌خوام برم خرید . تو ذهنم فکر میکنم چی بخرمممم و چیو نخرم فعلا 😀

منم صبح خرید بودم برو خیلی خوبه😊😊

هر لحظه ای از عمر من به یاد ایران گذشت... آقایون لطفا درخواست دوستی نفرستید واقعا مایل به معاشرت نیستم. اینجا نظر شخصیمو میگم میتونید باهاش موافق نباشید. معلم زبان هستم مایل بودید میتونید با قیمت منصفانه زبان یاد بگیرید. من لحن شوخی دارم گاهی اوقات چیزایی رو که میگم جدی نگیرید امیدوارم سو تفاهم نشه. ❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از صب کلاس داشتم الانم سر کلاسم دراز کشیدم رو تخت دارم میمیرم از خستگی ولی بعد این کلاسم امتحان دارم 😭

🖤💛دکتری ندیدم که درداموبفهمه 💛🖤شبی نبود بگم بره صب قشنگه :))💛🖤

دارم دیوونه میشم

با سهمیه وارد دانشگاه میشوند،با رشوه مدرک میگیرند،با رانت به موقعیتی میرسند،با رشوه مجوز میگیرند و مردم بیگناه و از همه جا بیخبرند که تاوان این تسلسل معیوب را با جانشان میپردازند🖤🖤#آبادان_تسلیت
عصر می‌خوام برم خرید . تو ذهنم فکر میکنم چی بخرمممم و چیو نخرم فعلا 😀

وای یه همچین لحطه ای را آرزو دارم😍

تیکر به وقت معجزه🌱برام دعا کنید معجزه ای ک منتظرشم رخ بده🕊اگه برام دعا کردید بهم بگید خوشحال میشم❤🌱
دراز کشیدم تو دلم یه کوچولو غمه سعی میکنم بخدا بسپرم میخوام برم تست دینی بزنم حسش نیس

عزیزم درساتو خوب بخون کنکور قبول بشی انشالله یه رشته ی خوب به هیچی هم فکر نکن ، اینده اتو بساز 😍☺

هر لحظه ای از عمر من به یاد ایران گذشت... آقایون لطفا درخواست دوستی نفرستید واقعا مایل به معاشرت نیستم. اینجا نظر شخصیمو میگم میتونید باهاش موافق نباشید. معلم زبان هستم مایل بودید میتونید با قیمت منصفانه زبان یاد بگیرید. من لحن شوخی دارم گاهی اوقات چیزایی رو که میگم جدی نگیرید امیدوارم سو تفاهم نشه. ❤️

عزیزم درساتو خوب بخون کنکور قبول بشی انشالله یه رشته ی خوب به هیچی هم فکر نکن ، اینده اتو بساز 😍☺

مرسی گلم😘⚘

تیکر به وقت معجزه🌱برام دعا کنید معجزه ای ک منتظرشم رخ بده🕊اگه برام دعا کردید بهم بگید خوشحال میشم❤🌱