2777
2789

من اتو دستی ویداس خریدم 8سال پیش. خیلی عالیه. جاروبرقی پاناسونیک محشره. اتو پرس نمیدونم

گفت دانایی که گرگی خیره سر  هست پنهان در نهاد این بشر؛ هر که گرگش را در اندازد به خاک رفته رفته میشود انسان پاک  هر که با گرگش مدارا میکند   خلق و خوی گرگ پیدا میکند؛  در جوانی جان گرگت را بگیر وای اگر این گرگ گردد با تو پیر!!!          

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من اتو دستی ویداس خریدم 8سال پیش. خیلی عالیه. جاروبرقی پاناسونیک محشره. اتو پرس نمیدونم

جاروبرقی میخوام کم صدا باشه ولی خب خوب باشه چون زیاد استفاده میشه

جاروبرقی بوش

اتو تفال

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

جاروبرقی میخوام کم صدا باشه ولی خب خوب باشه چون زیاد استفاده میشه

برا جاروبرقی چون خیلیییی استفاده میشه مارکای معروف بردار چون امتحانشونو پس دادن. ال‌جی، سامسونگ، پاناسونیک، بوش. من خودم بوش دارم واقعا راضی ام. پاناسونیک بابام اینا دارن مکشش خیلیییی خوبه. اگه میخوای کم صدا یا بی‌صدا باشه باید خیلی هزینه کنی. جاروبرقیای بی صدای ال‌جی خیلی خوبن 

گفت دانایی که گرگی خیره سر  هست پنهان در نهاد این بشر؛ هر که گرگش را در اندازد به خاک رفته رفته میشود انسان پاک  هر که با گرگش مدارا میکند   خلق و خوی گرگ پیدا میکند؛  در جوانی جان گرگت را بگیر وای اگر این گرگ گردد با تو پیر!!!          
بوش اصلی گیر نمیاد

چرا گیر نیاد

هست

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز