2777
2789

من ۵تا بخیه داشتم ۲تا قبلن افتادن ۳تا موندن الان از اون ۳تا یکیش نیست نمیدونم افتاده یا باز شده آخه سوزش شدید دارم بعد با خودم میگم اگرم باز شده باشه تو این ۲۰روز اون گوشت جوش خورده دیگه چون دکتر درست حسابی نیست ی چندتا ماماهستن ک همون نری پیششون بهتره

برو مطب خصوصی نگاه کنن

پفک نمکی سابق هستم برای سلامتی پسرم یه صلوات میفرسی ‏از الان دارم بـه اول فروردین سال ۱۴۰۱ فکـر مـیکـنم کـه چقدر قراره بــا تاریخ رنـد ۰۱/۰۱/۰۱ و جمله “این اتفاق هر صد سال یه بــار مـی افته” و چرت و پرتای دیگه زخم بشیم.  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقت ندارم همش بیمارستانم

ای خواهر ۲۸روزه زایمان کردم بخیه هام نمیفتن خیلی اذیت میشم فکرکنم باسیم مفتول دوختن

آهای تو دوست عزیزبیا👈 میشه لطفا برای برآورده شدن حاجت هام دعا کنی ممنونتم دعاکردی ب لایک منم دعات کنم
ای خواهر ۲۸روزه زایمان کردم بخیه هام نمیفتن خیلی اذیت میشم فکرکنم باسیم مفتول دوختن

ای بابا منو تو پس درد همو خوب میفهمیم بخدا ۲۰روز شده نوزادمم مشکل قلبی داره باید همش بیمارستان باشه ب قول مادرم طرف گلوله میخوره زخم با اون عمیقی نهایتش ۸روز دیگه جوش میخوره حالا مارو باش ای خدا

ای بابا منو تو پس درد همو خوب میفهمیم بخدا ۲۰روز شده نوزادمم مشکل قلبی داره باید همش بیمارستان باشه ...

منم خسته شدم الان باید از بیداری های نوزادم لذت میبردم نه ک وقتی بیدارمیشه اشکم جاری بشه از درد

آهای تو دوست عزیزبیا👈 میشه لطفا برای برآورده شدن حاجت هام دعا کنی ممنونتم دعاکردی ب لایک منم دعات کنم
منم خسته شدم الان باید از بیداری های نوزادم لذت میبردم نه ک وقتی بیدارمیشه اشکم جاری بشه از درد

دقیقا بیچاره ک گریه ش میگیره منم از درد گریم میگیره از بس درد دارم متاسفانه دختر کوچولوم مشکل قلبی داره همش بیمارستانم دیگه ول کردم بخیه هارو اگه قسمتم باشه جوش میخوره اگرم نباشه باز میشه ۲۰روز گذشته باید جوش خورده باشه ولی الان دخترم مهم تره حالا این بحیه های لامصب اگه بدون درد بازم میشدن اشکال نداشت بدیش اینکه میسوزن همش ی طرف مشکل قلبی ی طرف بخیه های من ی طرف دل درد بچم ک نوازدی ک ۲۰روزشع حداقل من میگم باید ۱۵ساعت بخوابه ولی نیم ساعتم نمی تونه بخواد فقط جیغ میزنه باورتون نمیشه من ۲دیقه برای دستشویی رفتن وقت ندارم چون تا میرم داخل دستشویی بچم گریه میکنه جیغ میزنه چون مشکل قلبی هم داره دکتر گفته نباید گریه جیغ زیاد بزنه

دقیقا بیچاره ک گریه ش میگیره منم از درد گریم میگیره از بس درد دارم متاسفانه دختر کوچولوم مشکل قلبی د ...

عزیزم امیدوارم هر چ زودتر هم خودت خوب بشی وهم گل دخترت سلامتیش ب دست بیاره