2777
2789
عنوان

پسر یا دختر

955 بازدید | 43 پست

چرا بعضی آدما انقد پسر دوستن فک میکنن اگر پسر نداشته باشن دنیا به آخر میرسه؟ 

چ فرقی میکنه؟؟

پدرو مادر پسر بودن بهتره یا دختر بودن؟

واقعا جنسیت بچه چقدر اثر داره تو زندگیمون

من میگم هردوتاش لازمه 

دوبار تاپیک زدم پربازدید شد داستان زندگیم ولی ترکوندن کسی باورش نشد گفتن دروغ میگی اینقدر به خودم بد کردم میگفتن کسی زیربار این خفت ها نمیره مسخرم کردن 🙃🙃💔💔 از سال ۹۷ باکسی تو رابطه بودم بخاطر خیانت هاش افسرده شدم خودکشی کردم درد کشیدم ...با نزدیک ترین دوستام بهم خیانت کرد با چن نفر رابطه داشت من فقط مردم و بخشیدم😔😭 هردفعه قول میداد که درست میشه ولی نشد که نشد حالا که ۲۳ سالمه کنکورم رو از دست دادم،ورزشم هنرم رو ادامه ندادم موهام سفید شده دارم به خودم میام🙂🙂 برای کی تباه شدم اخه ارزشش رو داشت؟؟ من فقط ی بیمارم که وابسته و معتاد ی ادم فوق اشتباه شدم وگرنه هیچ حسی جز تنفر ازش ندارم این وابستگی نمیزاره برا همیشه کنارش بزارم ولی الان بازم خیلی به خودم اومدم. توروخدا برام دعا کنید ادم بشم برا آرامشم ی صلوات بفرستید🙏🙏🌹🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا بماند که اکثر قدیمیا فقط پسر دوست داشتن ، اکثر افراد امروزی هم از اونور بوم افتادن 

در کل فرقی نداره ولی داشتن هردو جنس از الطاف خداست 

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️

مهم اینه یه بچه سالم و سرحال تربیت کنی ،،،البته هردو جنسیت لازمه هم برای خانواده هم بزای جامعه

ستاره بخت ما،چراغ هواپیما بود.......:)   مثل مُرداب غَمگینی که نیلوفر  نداشت...حال من بَد بود اما هیچ کس باوَر نداشت!

چون فامیلیشون و ادامه میده ،میترسن نسل سلطنتیشون از رو زمین منقرض بشه و فاجعه انسانی رخ بده

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  
چرا؟

پسر برا کمک به پدر و کارای بیرون 

دختر کمک به مادر و کارای خونه 

خواهر برادر اینجوری بیشتر همدیگه دوس دارن کلا من اینجوری دوس دارم اگه به من باشه دوتا دختر دوتا پسر ولی ی دونه هم جرعت ندارم بیارم😑

دوبار تاپیک زدم پربازدید شد داستان زندگیم ولی ترکوندن کسی باورش نشد گفتن دروغ میگی اینقدر به خودم بد کردم میگفتن کسی زیربار این خفت ها نمیره مسخرم کردن 🙃🙃💔💔 از سال ۹۷ باکسی تو رابطه بودم بخاطر خیانت هاش افسرده شدم خودکشی کردم درد کشیدم ...با نزدیک ترین دوستام بهم خیانت کرد با چن نفر رابطه داشت من فقط مردم و بخشیدم😔😭 هردفعه قول میداد که درست میشه ولی نشد که نشد حالا که ۲۳ سالمه کنکورم رو از دست دادم،ورزشم هنرم رو ادامه ندادم موهام سفید شده دارم به خودم میام🙂🙂 برای کی تباه شدم اخه ارزشش رو داشت؟؟ من فقط ی بیمارم که وابسته و معتاد ی ادم فوق اشتباه شدم وگرنه هیچ حسی جز تنفر ازش ندارم این وابستگی نمیزاره برا همیشه کنارش بزارم ولی الان بازم خیلی به خودم اومدم. توروخدا برام دعا کنید ادم بشم برا آرامشم ی صلوات بفرستید🙏🙏🌹🌹
همسایمون میگفت نذر کردم بچه دخترم پسر بشه😑میخاستم بگم اومدو دختر شد مگ دختر چشه اخه

والا 

خیلیا برای جنسیت مورد دلخواهشون ۴ ۵تا بچه میارن تابهش برسن اعتقادیم ب دکتر و دارو ندارن

حالا همه قديمي اكثرا پسر دوست بودن بابام من عكس ميگه با مامانت اولين بار كه رفتم حرم گفتم بهم دختر بده 😐دوتا دختريم البته بابام از بچه متنفر بوده مامانم ميگه خواهرم ناخاسته بوده😂

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍