2777
2789
عنوان

پسر یا دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 1070 بازدید | 43 پست

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

کاش شوهر منم اینجوری بود 

خوشي زده زير دلت خراهر من اينقد زايمان سختي داشتم كه بگن بچه هاي هاي گريم ميگيره😔

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
شوهر منم😑😐 میگه ۴ تا دختر میخوام

😫😫😫😫

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

من خودم باردارم و برام اصلا فرقی نداره. 

ولی خب چون خودم دختر بودم با روحیات دخترها بیشتر آشنا هستم. و به نظرم تربیت دخترها راحت تره. ولی همسرم پسر دوست داره و میگه: "دختر خیلیی باید مراقبش باشی شاید وقتی بچست آرومتر باشه اما بزرگ که بشه خیلی باید مراقب دلش باشی که یکی بهش چیزی نگه و ... اما پسر همینکه دست و پا و سرش نشکسته باشه کافیه. تازه اگه دلش هم شکست عیب نداره با تجربه میشه. "

کلا من فکر میکنم بچه خوبه سالم و سربراه و امیدی باشه. دیگه بقیش مهم نیست. 

من خودم باردارم و برام اصلا فرقی نداره.  ولی خب چون خودم دختر بودم با روحیات دخترها بیشتر آشنا ...

اتفاقا من از هرکسی میپرسم میگن تربیت پسر راحت تره درسته شیطنتش بیشتره ولی بهتره

اتفاقا من از هرکسی میپرسم میگن تربیت پسر راحت تره درسته شیطنتش بیشتره ولی بهتره

پسر اگه بیکار باشه افتضاحه. ولی دختر نه. 

دخترا اکثرا سر براه و حرف گوش کن هستند. 

پسرا ممکنه معتاد بشن. ولی دختر خیلییی احتمالش کمه. 

یه دختر اگه بره سر کار، ترکونده اما پسر نه، حتما باید بره. 

دختر فقط باید حواسش جمع باشه یه شوهر خوبی بکنه همین و بس. 

به نظر من دختر بودن لذت بخش تره واقعا